Nota de premsa

CaixaBank impulsa una campanya per a què més de 27.000 nens en situació de vulnerabilitat tinguin el regal que més desitgen aquest Nadal

A través de la seva iniciativa solidària ‘L’Arbre dels Somnis’

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
L'Arbre dels Somnis.

• A partir d'avui, 21 de novembre, les oficines de l'entitat financera faciliten les cartes que els infants beneficiaris de la iniciativa han escrit per demanar el que volen rebre per Nadal.

• Els participants tenen fins al 14 de desembre per portar a la seva oficina el seu regal; posteriorment, CaixaBank i les entitats socials col·laboradores organitzaran el seu repartiment perquè els menors puguin veure complerta la seva il·lusió durant les festes nadalenques.

• ‘L’Arbre dels Somnis’ arriba a tot Espanya gràcies a la capil·laritat de la xarxa d'oficines de CaixaBank, present en 2.234 municipis, i compta amb la participació de 466 entitats socials de totes les comunitats autònomes, incloent-hi les seves delegacions, i més de 250 empreses col·laboradores.

 

CaixaBank llança la iniciativa solidària 'L’Arbre dels Somnis’ que té com a objectiu ajudar a que més de 27.000 nens en situació de pobresa a Espanya puguin rebre aquests Nadals el regal que més desitgen.

A partir d'avui, 21 de novembre, totes les oficines de l'entitat financera disposen de les cartes escrites per infants, fins als 12 anys. Es tracta de menors en situació de vulnerabilitat que, pels escassos recursos econòmics de la seva família, tenen dificil rebre l'obsequi que han demanat.

Qualsevol persona que vulgui col·laborar, pot dirigir-se a una oficina de CaixaBank on se li assignarà una d'aquestes cartes per contrinir a convertir la il·lusió del nen en realitat. Els participants tenen fins al 14 de desembre per portar a la seva oficina el seu regal, que té com a límit un màxim de 40 euros.

A partir d'aquesta data, CaixaBank i les entitats socials col·laboradores organitzaran el repartiment dels regals per tal que els nens puguin veure complerta la seva il·lusió durant les festes nadalenques.

Amb la col·laboració d'entitats socials i empreses

'L'Arbre dels Somnis' és una iniciativa organitzada per CaixaBank que compta amb la col·laboració de 466 entitats socials, incloent-hi les delegacions, vinculades a la lluita contra la pobresa infantil, així com amb més de 250 empreses.

La xarxa d'oficines de l'entitat financera, amb presència a 2.234 municipis, i l'àmplia col·laboració social fa possible portar L’Arbre dels Somnis’ a tot Espanya.

L'edició de 2022 és la cinquena de 'L'Arbre dels Somnis i la previsió d'atendre les peticions de 27.000 cartes implica superar el rècord de beneficiaris de la iniciativa en la seva història. Des de la primera edició el 2018 de 'L’Arbre de Somnis', CaixaBank ha aconseguit amb aquesta campanya ajudar a complir els prop de 100.000 desitjos  de nens en risc de pobresa i exclusió social. 

Sobre l'Acció Social de CaixaBank

CaixaBank és una entitat amb una vocació social. L'entitat, referent en banca sostenible, manté una actitud de servei cap als seus clients i tota la societat en general.

L' impuls d' iniciatives d' acció social i el foment del voluntariat són una forma de contribuir a donar resposta als reptes que demanda la societat, alhora que, a través de l' activitat financera, l' entitat ofereix serveis i solucions per a tot tipus de persones.

L'estratègia d'Acció Social se centra a fomentar accions en col·laboració amb la Fundació "la Caixa", així com altres aliances que s'impulsen de forma directa des de CaixaBank. Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank, la més gran d'Espanya, amb presència a 2.234 municipis de tot el país, pot donar suport a la Fundació "la Caixa" en la detecció de necessitats d'entitats socials locals. 

L'actuació sostenible de CaixaBank ha estat reconeguda pels principals organismes internacionals. El Dow Jones Sustainability Index la situa entre els millors bancs mundials en termes de sostenibilitat. L'organització internacional CDP, per la seva banda, la inclou com a empresa líder contra el canvi climàtic.

Vídeo compactat de recursos

 

NOTÍCIES RELACIONADES