Nota de premsa

CaixaBank i l'Obra Social “la Caixa” estableixen un pla d'ajudes a les zones afectades per les inundacions

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email

• CaixaBank aprova una línia de finançament especial per als veïns, comerços i empreses que hagin patit danys després de les pluges de les últimes hores; i una línia específica per al sector agrari.

• L'Obra Social “la Caixa” destinarà una aportació econòmica de 100.000 euros en suport a les persones damnificades per les inundacions. Aquestes ajudes es gestionaran a través d'entitats socials i organismes públics de cada població i estaran destinades a garantir la cobertura de les necessitats bàsiques dels afectats.

• CaixaBank ha habilitat també una altra línia que es destinarà a anticipar el cobrament de les indemnitzacions de les companyies asseguradores, de manera que els afectats puguin recuperar al més aviat possible els seus béns danyats.

 

CaixaBank i l'Obra Social “la Caixa” han aprovat un pla d'ajudes que inclou línies de finançament especial destinades a donar suport a tots els veïns, comerços i empreses de les zones que han resultat damnificades per les inundacions i fortes pluges registrades en els últims dies.

Els directius de CaixaBank en aquestes zones estan mantenint diferents trobades amb representants de les administracions públiques i institucions per donar resposta als afectats. L'entitat financera ha habilitat diverses línies de finançament que es destinaran entre altres finalitats, a anticipar el cobrament de les indemnitzacions de les companyies asseguradores, de manera que els afectats puguin recuperar al més aviat possible els seus béns danyats.

Per la seva banda, l'Obra Social “la Caixa” destinarà una aportació econòmica de 100.000 euros en suport a les persones damnificades per les inundacions. Aquestes ajudes es gestionaran d'acord amb les prioritats i necessitats establertes per entitats socials i organismes públics de cada població i estaran destinades, especialment, a garantir la cobertura de les necessitats bàsiques dels afectats.

Línia especial per a l'agricultura

CaixaBank també ha aprovat una línia de finançament especial destinada a donar suport a totes les empreses agroalimentàries que han resultat damnificades per les inclemències del temps durant les últimes hores.

Els titulars de les explotacions afectades també podran accedir a la bestreta del pagament del sinistre d’AgroAssegurança que els pugui correspondre; o a qualsevol altra ajuda que s'estableixi en pròximes dates.

 

NOTÍCIES RELACIONADES