Nota de premsa

CaixaBank i l’empresa guipuscoana Gestrans creen un servei digital d’assistència en viatge per al transport professional

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Ángel Garabieta, Director Comercial de CaixaBank a Euskadi, i Juan Carlos Gil, CEO de Gestrans.

• La solució facilita la gestió immediata dels pagaments necessaris per a la solució d’incidències en rutes per països de tota Europa.

• El servei, exclusiu per clients de Gestrans, ja es troba operatiu i podria arribar als 50.000 usuaris en el seu primer any de funcionament i als 100.000 en el segon.

 

CaixaBank, a través de la seva filial de serveis de prepagament MoneyToPay, i l’empresa guipuscoana Gestrans han impulsat conjuntament un projecte d’innovació amb l’objectiu de crear una solució digital per a l’assistència en viatges internacionals dirigida al sector del transport professional.

El servei, exclusiu pels clients de Gestrans, ja es troba operatiu i facilita als professionals del transport una gestió immediata i contínua, disponible les 24 hores del dia, dels pagaments necessaris per a la solució d’incidències ocorregudes en ruta. CaixaBank i l’empresa irunesa Gestrans estimen  arribar als 50.000 usuaris durant el primer any de funcionament i arribar fins als 100.000€ en el segon any.

En moltes ocasions, els transportistes professionals han d’afrontar situacions que posen en risc l’entrega a temps de les mercaderies, com avaries, necessitats de proveïment de carburant no previstes o sancions de circulació, entre altres possibles circumstàncies. La solució a aquests imprevistos passa per un desemborsament econòmic que, en el cas de les rutes internacionals, no sempre resulta fàcil, donada la diversitat de mitjans de pagament segons els mercats dels diferents països.

La nova solució permet als clients de Gestrans activar o bloquejar pagaments en el moment que sigui necessari i de forma instantània, sense problemes de disponibilitat, a la vegada que es compta amb totes les garanties de seguretat característiques dels mitjans de pagament de CaixaBank.

El servei és vàlid per circular en qualsevol lloc de la Unió Europea, així com en molts països de l’est d’Europa. Precisament per facilitar una experiència d’usuari senzilla i apta per a qualsevol país, independentment de si aquest compta o no amb àmplia difusió tecnològica contactless, el servei s’ofereix amb un suport de targeta física, encara que també es pot portar descarregat al mòbil.

Sobre Gestrans

Fundada l’any 1993, Gestrans és la companyia líder en la prestació de serveis jurídics i gestió tècnica per a empreses de transport per carretera. Les oficines centrals es troben situades en el Centre de Transports ZAISA a Irun on s’assenten algunes de les més importants empreses dedicades al transport per carretera de tot el territori nacional. Es tracta d’un lloc privilegiat per a la circulació i trànsit cada cop més intens de vehicles que realitzen transport internacional. A més, també tenen delegacions a Madrid i Lisboa. Així mateix, l’activitat de Gestrans supera el territori nacional, prestant serveis directes les 24 hores durant tot l’any a tota Europa, països de l’est i el Marroc.

Sobre MoneyToPay

MoneyToPay és una companyia exclusivament dedicada als serveis de prepagament, creada per Global Payments i MoneyToPay. Actualment, emet 2 de cada 5 de les targetes prepagament d’empresa que es comercialitzen a Espanya. Distribueix els seus productes a través de la xarxa d’oficines de CaixaBank, així com en punts de venda en sectors diversos. A més, també comercialitza les seves solucions a Portugal i Àustria, gràcies a acords comercials amb BPI i Erste Group Bank.

La modalitat de prepagament que desenvolupa MoneyToPay compta amb un alt potencial per a projectes d’innovació. Les finalitats són múltiples: compres per Internet, pagaments corporatius o regals, així com noves solucions lligades a la transformació digital i l’eclosió del comerç electrònic.