Nota de premsa

CaixaBank i la Federació d'Organitzacions i Associacions Turístiques de Navarra renoven l'acord de col·laboració per promocionar el turisme rural de la Comunitat Foral

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
El director de Banca Retail de CaixaBank a Navarra, Pablo Andoño, i la secretària tècnica de la Federació de Turisme Rural de Navarra, Beatriz Huarte Cruz, durant la signatura del conveni

• Emmarcats en el segment CaixaBank Negocis, els establiments associats comptaran amb avantatges en els productes i serveis financers de l'entitat, a més de l'assessorament d'un gestor especialitzat i jornades de formació.

• L'acord amb CaixaBank permetrà a la Federació de Turisme Rural desenvolupar un nou projecte web, una plataforma en quatre idiomes que aglutinarà una oferta completa de la destinació Navarra i del turisme rural.

• Els clients de CaixaBank fidelitzats a través del Programa Family comptaran amb un 10% de descompte en l'adquisició de bons regal en hotels, cases rurals, apartaments, càmpings i empreses d'activitats.

CaixaBank i la Federació d'Organitzacions i Associacions Turístiques de Navarra (Federació de Turisme Rural de Navarra) han signat un conveni de col·laboració per promocionar el turisme rural de la Comunitat Foral. L'acord ha estat signat per Pablo Andoño, director de Banca Retail de CaixaBank a Navarra; i Beatriz Huarte Cruz, secretària tècnica de l'entitat turística.

El conveni recull la col·laboració d’ambdues entitats en la realització conjunta d'accions divulgatives i formatives com cursos, seminaris, conferències i jornades. A més, els més de 309 establiments integrats a la Federació de Turisme Rural de Navarra comptaran amb avantatges en els productes i serveis financers que CaixaBank posa a la seva disposició a través del segment CaixaBank Negocis, així com la possibilitat de disposar de l'assessorament d'un gestor especialitzat.

Així mateix, l'acord amb CaixaBank permetrà a la Federació de Turisme Rural escometre el desenvolupament d'un nou projecte web, una plataforma que aglutinarà una oferta completa de la destinació Navarra i la seva oferta en turisme rural. Aquest nou web, traduït a 4 idiomes, suposarà una ferma aposta per la comunicació i un atractiu aparador per a l'oferta turística de la Comunitat Foral.

Descomptes en bons regal per als clients de CaixaBank

D'altra banda, l'acord entre CaixaBank i la Federació de Turisme Rural de Navarra té com a conseqüència el gaudiment de descomptes en allotjaments rurals per als clients de l'entitat financera, 13,8 milions a tota Espanya.

Així, els clients de CaixaBank fidelitzats a través del Programa Family comptaran amb un 10% de descompte per la compra de bons regal.

Creada el 2001, la Federació de Turisme Rural de Navarra, com així se la coneix més comunament, compta amb una oferta de 309 establiments turístics agrupats en 9 associacions. Aquestes són l'Agrupació Turística Baztán Bidasoa, l'Associació Navarresa de la Petita i Mitjana Empresa d'Hostaleria (Anapeh), l'Associació de Cases Rurals Aralar Urbasa, l'Associació de Cases Rurals de la Ribera de Navarra, l'Associació de Cases Rurals del Pirineu Navarrés, l'Associació d'Albergs de Navarra Lagun Artea, l'Associació de Cases i Apartaments Rurals del Valle de Roncal, el Consorci Turístic Terres de Javier i l'Associació d'Hotels Rurals de Navarra Reckrea.

Sobre CaixaBank

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars del 29,3%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric i 5.103 oficines, la major xarxa comercial de la península.

CaixaBank ha estat reconegut per algunes de les publicacions internacionals especialitzades més prestigioses. De fet, l'entitat ha estat premiada com a millor banc a Espanya 2019 i millor banc a Europa Occidental 2019 per la revista novaiorquesa Global Finance, i Banc de l'Any 2018 a Espanya (Bank of The Year in Spain 2018) per la revista britànica The Banker, del grup Financial Times. Així mateix, Euromoney també ha premiat CaixaBank, per quart any consecutiu, com a millor entitat de banca privada a Espanya el 2018 i ha triat l'entitat, per primera vegada, com a Millor Banc Digital d'Europa Occidental.

Considerat com un dels bancs més sostenibles del món, CaixaBank està inclòs en el Dow Jones Sustainability Index i forma part de l’A-List de CDP, la llista que distingeix les empreses líders en la lluita contra el canvi climàtic.

 

NOTÍCIES RELACIONADES