Nota de premsa

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Girona renoven la seva aliança per incrementar la competitivitat de les empreses gironines

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Acord CaixaBank i Cambra de Comerç de Girona

• Josep Maria González, director territorial a Catalunya de CaixaBank, i Jaume Fàbrega, president de la Cambra de Comerç de Girona, col·laboraran en la formació dels empresaris de les comarques gironines.

• L’acord de patrocini inclou l’organització de jornades formatives i accions de promoció internacional de les empreses del territori.

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Girona han renovat el seu acord de col·laboració per a millorar la competitivitat de les empreses a través de l’assessorament i la formació dels empresaris.

El conveni, signat pel president de la Cambra de Comerç de Girona, Jaume Fàbrega, i el director territorial a Catalunya de CaixaBank, Josep Maria González, inclou activitats comercials i financeres relacionades amb el comerç internacional, la sostenibilitat i la digitalització, així com la millora de la competitivitat.

L’acord també preveu cursos per a la formació del personal responsable dels departaments d’exportació, així com jornades i esmorzars de treball per exposar diferents novetats que vagin sorgint en el món empresarial i que aportin uns coneixements que són del tot necessaris per als empresaris i els seus treballadors. A més, i en interès de les empreses associades a la Cambra de Comerç, es podran organitzar videoconferències amb representats d’oficines de CaixaBank en els 16 països en què està present.

Durant la signatura, el director territorial Catalunya de CaixaBank ha destacat “el suport de l’entitat financera a la cambra gironina i a les empreses del territori”. González ha volgut posar en valor “el servei de l’entitat en l’atenció a les empreses de les comarques de Girona a través dels seus 3 centres d’empreses situats a Girona ciutat, Cassà de la Selva i Figueres, i també amb els 3 centres d’atenció a les pimes a Girona ciutat, Blanes i Figueres”.

El president de la Cambra de Comerç de Girona, per la seva banda, ha agraït “el suport de CaixaBank que incideix en una de les principals línies estratègiques de la corporació com és la internacionalització”.

CaixaBank, sabem d´empreses, sabem de persones  

CaixaBank s'ha consolidat com a entitat de referència per al teixit empresarial gràcies al seu model d'especialització, amb productes i serveis adaptats a les necessitats concretes d'aquest segment de clients. CaixaBank Empreses dona servei a través de 220 centres i oficines especialitzades repartides per totes les comunitats autònomes espanyoles, on treballen 2.200 professionals altament qualificats amb sòlida reputació en l'assessorament empresarial. L'entitat compta amb especialistes en finançament, comerç exterior, tresoreria, turisme, negoci immobiliari i pimes, que ofereixen un servei personalitzat més enllà del que és financer per donar suport i impulsar el sector empresarial.

A l’àmbit internacional, CaixaBank recolza els seus clients empresa amb diverses solucions operatives amb accés efectiu territorial a 127 mercats de diferents països i ofereix el millor assessorament per a les operacions a l'estranger. L'entitat presta servei tant a les pimes i les microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores com a les grans corporacions i grups empresarials que afronten projectes internacionals més complexos.