Nota de premsa

CaixaBank i Grup Clipper’s recapten fons en benefici de Fundació El Trampolí en el marc del Cap Roig Festival

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Grup de Teatre El Trampolí.

• La Fundació El Trampolí treballa amb l’objectiu de promoure oportunitats per a que les persones amb discapacitat intel·lectual puguin tenir un projecte vital propi

• Part de la recaptació del concert de The Tyets al Cap Roig Festival es destinarà a la causa

• CaixaBank també recaptarà donatius a favor de la Fundació El Trampolí a través de la seva xarxa d’oficines i de caixers automàtics, de la web habilitada per col·laborar en la causa i via Bizum al 09274

 

Durant aquesta 24a edició del Cap Roig Festival, part de la recaptació del concert de The Tyets, que tindrà lloc el 28 de juliol i ja ha exhaurit les entrades, es destinarà a col·laborar amb el projecte de Fundació El Trampolí, entitat que treballa amb l’objectiu de promoure oportunitats per a les persones amb discapacitat intel·lectual.

Es tracta d’una acció solidària promoguda per CaixaBank i Grup Clipper’s, de forma coordinada amb la fundació, amb la finalitat de garantir els projectes de l’entitat al territori. Una acció que anirà més enllà del concert, ja que CaixaBank també recaptarà donatius per a la causa a la seva xarxa d’oficines i caixers automàtics; via Bizum, enviant  un donatiu al número 09274, així com a través de la web habilitada per col·laborar en la causa.

La recaptació del concert i de la campanya de donatius es destinarà concretament a donar suport al grup de Teatre El Trampolí per brindar a aquest col·lectiu l’oportunitat d’expressar-se, explorar el seu potencial i contribuir activament al món de les arts escèniques, amb una visió centrada en la inclusió i l’empoderament.

El Trampolí és una entitat sense ànim de lucre que treballa amb l’objectiu d’impulsar oportunitats perquè les persones amb discapacitat intel·lectual puguin tenir un projecte vital propi que els permeti dignificar la seva vida personal i laboral a través d’activitats que estimulin el creixement i l’autonomia.

Sobre l'Acció Social de CaixaBank

CaixaBank és una entitat amb una vocació profundament social. L'entitat, referent en banca socialment responsable, manté una actitud de servei envers els seus clients i tota la societat en general.

L'impuls d'iniciatives d'acció social i el foment del voluntariat són una manera de contribuir a donar resposta als reptes que demana la societat, alhora que, a través de l'activitat financera, l'entitat ofereix serveis i solucions per a tot tipus de persones.

L'estratègia d'Acció Social se centra a fomentar accions socials pròpies, d'altres en col·laboració amb la Fundació ”la Caixa”, així com altres aliances que s'impulsen directament des del banc. Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank, la més gran d'Espanya, amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals implementant els programes des de la proximitat, així com donar suport a la Fundació ”la Caixa” en la canalització de les ajudes econòmiques a les entitats socials.

 

NOTÍCIES RELACIONADES