Nota de premsa

CaixaBank i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona renoven el seu conveni de col·laboració per oferir millors condicions financeres al sector

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Acord Col·legi Farmacèutics de Tarragona

· L’entitat financera posa a disposició del Col·legi una línia de finançament que permet a les farmàcies avançar el pagament de la factura farmacèutica i afrontar les seves demandes de crèdit.

· Amb aquest acord, els més de 900 col·legiats i 345 farmàcies de les comarques tarragonines tindran accés a una línia de productes i serveis especialitzats per donar resposta a les seves necessitats.

CaixaBank i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona han renovat el conveni de col·laboració amb l’objectiu d’oferir millors condicions financeres tant a les farmàcies com a tots els col·legiats del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.

La renovació del conveni, que serà vigent fins al 2025, implica condicions especials en la gestió dels comptes i del dia a dia dels farmacèutics col·legiats, així com la millora de les condicions de finançament, oferint més productes i serveis de finançament a curt termini.

Concretament, es manté el producte de confirming que facilita que les farmàcies puguin avançar el pagament del CatSalut de la facturació de medicaments i productes farmacèutics. En el cas dels TPVs, s’ofereixen tarifes competitives i es prioritza el desplegament dels TPVs virtuals.

El conveni, formalitzat pel president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona, Antoni Veciana, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Josep Mª González, oferirà a tots els col·legiats una oferta concreta de productes i serveis especialitzats per donar resposta a les seves necessitats d’estalvi i finançament, a més d’avantatges en funció de la vinculació amb l’entitat financera.                                    

Durant l’acte de signatura, el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Josep Mª González, ha reiterat el compromís de l’entitat financera amb un sector estratègic com és el farmacèutic, tot destacant ”la contribució de l’entitat per ajudar a la millora de la competitivitat d’aquest col·lectiu mitjançant el disseny de productes i serveis financers creats especialment per atendre les seves necessitats”.

Per la seva banda, el president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona, Antoni Veciana, ha manifestat que la renovació d’aquest conveni amb CaixaBank és clau per poder seguir treballant i garantir el millor servei i atenció a la població.