Nota de premsa

CaixaBank habilita una línia de finançament de 10 milions per als afectats per la DANA a Múrcia

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Imatge de recurs

• L'entitat financera ofereix condicions especials per tal que els damnificats per la DANA que ha causat danys, especialment al municipi d'Águilas, puguin continuar i mantenir la seva activitat a les explotacions agrícoles.


CaixaBank ha habilitat una línia de finançament de 10 milions d'euros per als damnificats per la DANA que va afectar aquest dijous a Múrcia, i que ha causat danys, especialment, al municipi d'Águilas, afectant explotacions agrícoles i ramaderes, així com a béns i efectes personals.

Aquesta línia de finançament en condicions especials d’AgroBank, la línia de negoci de CaixaBank dirigida al sector agroalimentari, té fins a tres anys de manca, amb l'objectiu de poder ajudar en aquells casos en els quals les explotacions i cultius hagin resultat danyats.

La Direcció Territorial de CaixaBank a Múrcia ha treballat en les últimes hores perquè els afectats per la DANA puguin beneficiar-se d'aquestes ajudes que ja estan disponibles a través de les oficines de la xarxa de CaixaBank a tota la Regió de Múrcia.

“Tenim un compromís ferm amb el sector agroalimentari a Múrcia. Volem estar al costat dels agricultors que s'han vist afectats aquests últims dies per les inclemències meteorològiques per a, a través de les millors solucions financeres, ajudar-los en aquests moments difícils i garantir la continuïtat de la seva activitat”, ha assegurat Olga García, directora Territorial de CaixaBank a Múrcia.

CaixaBank és l'entitat financera de referència a Múrcia, amb una gran xarxa comercial a tota la província en oficines i caixers automàtics, i un important posicionament en nombre de clients i en banca digital.

L'essència de CaixaBank és un model de banca universal socialment responsable, basat en la qualitat, la proximitat i l'especialització en productes i serveis adaptats per a cada segment. La seva missió és contribuir al benestar financer dels seus clients i donar suport al progrés de les comunitats on desenvolupa la seva activitat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES