Nota de premsa

CaixaBank, guardonada als Premis a la Transformació Global 2023 de Qlik

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Representants de CaixaBank recullen el guardó durant l’esdeveniment QlikWorld.

• Reconeixement als clients de Qlik que aprofiten les dades en temps real per impulsar el desenvolupament i la fiabilitat de la seva activitat.

 

Qlik® ha anunciat avui els guanyadors dels seus Premis a la Transformació Global anuals, que reconeixen els clients que aprofiten les dades en temps real a través de Qlik per a la transformació i la generació de fiabilitat en la presa de decisions. Els premis han estat presentats per Poornima Ramaswamy, Chief Transformation Officer de Qlik, a QlikWorld, l'acte global de la companyia per a clients i socis. Els guanyadors representen una mostra àmplia d’organitzacions de diferents sectors i ONG que han utilitzat Qlik per activar les seves dades per a la consecució de resultats.

“Les dades en temps real són crucials per prendre decisions que creïn fiabilitat i resultats en un mercat en moviment constant”, va dir Mike Capone, CEO de Qlik. “Estem molt orgullosos de reconèixer els esforços d'aquests líders per posar Qlik al centre de les seves estratègies de dades, que aporten valor a les seves organitzacions”.

Guanyadors dels Premis a la Transformació Global 2023 de Qlik:

  • CaixaBank: CaixaBank és el grup financer líder a Espanya, amb un volum d'actius de més de 590.000 milions d'euros, i un dels bancs més importants d'Europa. CaixaBank utilitza Qlik Sense® per oferir suport a 25.000 empleats de la seva xarxa d'oficines i de serveis centrals amb dades en temps real que estan disponibles en qualsevol dispositiu. L'aplicació ‘Les meves vendes’ de CaixaBank, basada en Qlik, ajuda els empleats a analitzar les vendes i els objectius i a adquirir perspectives de valor, que el banc utilitza per definir la seva estratègia comercial i transformar la presa de decisions a tota l'organització.
  • Honda: Honda, la multinacional pública japonesa líder fabricant de cotxes, motos i equips d'energia, ha implementat l'analítica de Qlik per a més de set mil usuaris per descobrir perspectives ocultes -fins i tot entre fonts de dades no relacionades- per donar suport a la presa de decisions de negoci. Honda utilitza Qlik a tota la companyia per crear valor, cosa que inclou àrees com les anàlisis de causes primeres de situacions de venda, l'anàlisi de l'aparició de problemes de qualitat i la reducció dels costos de producció.
  • Merck & Co., Inc.: Merck, coneguda com a MSD fora dels Estats Units i Canadà, és una companyia farmacèutica global que té com a missió descobrir, desenvolupar i oferir productes i serveis innovadors per salvar i millorar vides a tot el món. La companyia utilitza Qlik com a eina central d'informes des del 2019 i ha implementat Qlik en múltiples aspectes del seu negoci. Aquests inclouen el seu equip d'Assajos Clínics Globals, que supervisa més de tres-cents assajos clínics en la seva fase final de desenvolupament, i més de vuit mil usuaris de seixanta països que utilitzen una única aplicació de Qlik per mantenir els estàndards de qualitat dels medicaments i la seva distribució.
  • Syngenta: el grup Syngenta enforteix la cadena d'alimentació global per alimentar el món i tenir cura del planeta. Syngenta ha posat les dades i anàlisis oferts per Qlik al centre de la seva transformació digital, amb un increment del 70% en el seu ús en analítica per part de més d'onze mil empleats cada any durant els dos últims. Syngenta va adoptar fa poc Qlik Cloud® per ampliar encara més el seu ús de dades a tota l'organització i ajudar a impulsar el seu objectiu de convertir-se en una companyia amb una cultura de dades integral.
  • Grup de Lideratge Climàtic C40: C40 és una xarxa d'uns cent alcaldes de les ciutats líders a escala mundial que treballa per dur a terme les urgents accions necessàries per fer front a la crisi climàtica i crear un futur en què tothom pugui prosperar, independentment del lloc on es trobi. Aprofitant tant l'analítica fonamental de Qlik com les seves possibilitats avançades, com la IA i l'aprenentatge automàtic, el C40 obté una visió real de problemes com les emissions de gasos amb efecte d'hivernacle, que llavors comparteix amb les ciutats membres per impulsar la col·laboració i l'acció col·lectiva envers els objectius climàtics.
  • Direct Relief: Direct Relief és una organització humanitària sense ànim de lucre que treballa a més de vuitanta països per proporcionar a metges i personal d'infermeria medicines i subministraments que salvin vides, a més de finançament essencial per a uns sistemes de salut més sòlids. Qlik ha estat un component central de les operacions de Direct Relief des del 2015, que ha ajudat els seus equips i la seva xarxa a l'hora de destinar personal, diners i recursos, i gràcies a això la informació s'ha transformat en ajuda. Més recentment, Direct Relief va aprofitar Qlik per analitzar metadades anonimitzades procedents de xarxes socials en dispositius mòbils per oferir ajuda vital als refugiats ucraïnesos que fugien de la guerra.

Segueixi QlikWorld Online a Twitter a través de @Qlik i #QlikWorld. 

Sobre Qlik

L'objectiu de Qlik és crear un món capacitat en la cultura de dades, en el qual tothom pugui utilitzar les dades i l'analítica per millorar la presa de decisions i solucionar els seus problemes més apressants. Qlik, una companyia privada, ofereix solucions d'integració i analítica de dades en temps real, basades en Qlik Cloud, per salvar la bretxa entre dades, perspectives i acció. Mitjançant la transformació de les dades en intel·ligència activa, els negocis poden prendre millors decisions, incrementar els ingressos i la rendibilitat, i optimitzar les relacions amb els seus clients. Qlik presta servei a més de 38.000 clients actius de més de cent països.

 

NOTÍCIES RELACIONADES