Nota de premsa

CaixaBank flexibilitza el rènting per a impulsar el vehicle elèctric en col·laboració amb Arval

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Tesla Model 3

• L'entitat, en el marc del seu acord estratègic amb Arval, llança una nova fórmula de contractació de rènting per a una selecció de cotxes 100% elèctrics que permet que els clients canviïn de model i tecnologia de vehicle als 12 mesos sense despeses de cancel·lació.

• Aquesta nova modalitat, pionera en el negoci del rènting, s'ha dissenyat per a la contractació de tres models de cotxes elèctrics: Tesla Model 3, Volvo EX30 i BYD Atto 3.

• En la seva ferma aposta per la mobilitat sostenible, CaixaBank també ha posat en marxa de la mà d’Arval un projecte pilot de “car sharing” per als seus empleats.

 

CaixaBank, a través de la seva filial CaixaBank Payments & Consumer, i en el marc del seu acord estratègic amb Arval, líder en rènting i solucions de mobilitat, flexibilitza les condicions de rènting per a impulsar l'ús del cotxe elèctric, de manera que el client podrà canviar de vehicle als 12 mesos sense despeses de cancel·lació. Aquesta nova fórmula s'ha dissenyat per a tres models concrets de cotxes elèctrics: Tesla Model 3, Volvo EX30 i BYD Atto 3. Els usuaris que contractin en rènting aquests vehicles tindran l'opció, després d'un any d'ús, de canviar de model i tecnologia de cotxe.

L'objectiu de CaixaBank i Arval amb aquesta nova modalitat de rènting és fomentar la transició al vehicle elèctric a través d'una fórmula que permeti als usuaris provar la tecnologia elèctrica sense un compromís a llarg termini. Aquesta flexibilització d'un contracte de rènting és pionera en aquest negoci i ajuda als conductors a conèixer de primera mà la usabilitat dels cotxes elèctrics, descobrir la tecnologia i valorar durant un any si compleix les seves expectatives i cobreix les seves necessitats.

Des del punt de vista contractual, si als 12 mesos el client desitja conservar el cotxe, es manté el contracte fins a entre 3 i 5 anys, els habituals en el rènting, segons el model. Pel contrari, si el client decideix canviar-lo, pot rescindir el contracte sense despeses de cancel·lació i donar d'alta un nou contracte de rènting amb un altre vehicle d'una altra tecnologia, marca i model del mercat al qual el client pugui accedir.

Aquesta iniciativa és fruit de l'acord estratègic entre CaixaBank i Arval, que es va signar l’any 2010 i que ha situat a totes dues companyies com a líders del negoci de rènting de vehicles a Espanya. CaixaBank i Arval treballen conjuntament en la creació de productes i serveis de mobilitat innovadors i, amb aquest projecte, donen resposta a dues tendències clau del sector de la mobilitat: la transició sostenible, a través de l'electrificació dels vehicles -avui dia a Espanya només el 5% dels vehicles matriculats són elèctrics-, i el pas de la propietat a l'ús, amb fórmules flexibles com aquesta nova modalitat de rènting.

Volvo EX30 i BYD Atto 3

‘Sharing Hub’, vehicles elèctrics i compartits per a empleats

En la seva ferma aposta per la mobilitat sostenible, CaixaBank ha posat també en marxa un projecte de cotxes elèctrics compartits (car sharing) per als seus empleats. El projecte, denominat ‘Sharing Hub’ i també desenvolupat de la mà de Arval, s'ha llançat en fase pilot en un dels centres corporatius de CaixaBank a Barcelona, concretament en l'HUB01.

Els empleats que treballen en l'HUB01 podran reservar a través d'una app habilitada per a aquest servei qualsevol dels dos cotxes elèctrics que s'han posat a la seva disposició durant aquesta fase pilot per a desplaçaments durant la jornada laboral i, fins i tot, per a ús personal durant els caps de setmana.

L'objectiu de la iniciativa és promoure la mobilitat sostenible dels empleats de CaixaBank a través d'aquesta fórmula de car sharing amb vehicles elèctrics i contribuir així a reduir la petjada de carboni durant els seus desplaçaments.

CaixaBank: impuls i ajuda a la sostenibilitat

CaixaBank és una entitat amb un fort vincle històric amb l'impacte social de la seva activitat. Per això, assumeix la responsabilitat d'impulsar una economia positiva per al benestar de les persones. Amb aquest propòsit ha desenvolupat un Pla de Banca Sostenible per al període 2022-2024, integrat en el Pla Estratègic de CaixaBank, que recull la seva proposta per a contribuir a resoldre reptes com la desigualtat, el canvi climàtic i la desocupació.

La sostenibilitat és un dels pilars en els quals es recolza el Grup per a aconseguir els seus resultats, establint tres ambicions: liderar l'impacte social positiu i afavorir la inclusió financera, impulsar la transició sostenible de les empreses i la societat, i reforçar el model de gestió ètica i responsable. Per assolir aquests objectius, l'entitat ha definit diverses línies d'acció ASG, dirigides a acompanyar als clients en la transició sostenible, amb particular focus en mobilitat, habitatge i productes d'inversió, així com promoure una cultura responsable sent referents en governança.

El suport a la mobilitat sostenible es troba dins del marc d'actuació de CaixaBank amb el consum responsable i del seu objectiu de convertir-se en entitat de referència en banca de particulars a través del desenvolupament i comercialització de solucions sostenibles. L'entitat financera ha fixat una sèrie de compromisos, entre els quals es troba mobilitzar 64.000 milions d'euros en finances sostenibles fins a 2024 a través de solucions i productes per a particulars i empreses.

Sobre CaixaBank Payments & Consumer

CaixaBank Payments & Consumer, filial 100% de CaixaBank, és l'entitat especialitzada en finançament al consum i mitjans de pagament del grup financer.  La companyia és líder en pagament amb targeta en el mercat ibèric, amb un parc de 33,8 milions d'unitats comercialitzades i una quota per facturació en compres del 30,5%. A Espanya gestiona un crèdit viu de més de 11.400 milions d'euros.

CaixaBank Payments & Consumer engloba 17 societats relacionades amb el món del consum i del pagament, filials 100% o participades amb socis estratègics, amb l'objectiu d'accelerar i ampliar les capacitats de CaixaBank.

Sobre ARVAL

Arval està especialitzada en rènting de vehicles de servei complet i en noves solucions de mobilitat, i compta amb 1,6 milions de vehicles finançats a tot el món a juny de 2023. Cada dia, més de 8.000 empleats d’Arval en 29 països, proporcionen solucions de mobilitat flexibles, fàcils i sostenibles a tots els seus clients, empreses (internacionals, grans, mitjanes i petites), clients retail i particulars. Arval és membre fundador d’Element-Arval Global Alliance, líder mundial en la indústria de la gestió de flotes, amb més de 4,4 milions de vehicles en 56 països. Arval es va fundar l’any 1989 i és una companyia del Grup BNP Paribas. Dins del Grup, Arval pertany a la divisió de Commercial, Personal Banking & Services.

A Espanya, està present des de l'any 1996 i compta amb més de 900 empleats. La xifra de vehicles finançats actualment a Espanya és superior a 212.000 unitats a tancament de 2022, la qual cosa la converteix en el primer operador nacional. La companyia a Espanya compta amb les certificacions ISO 14001 i ISO 39001. www.arval.es

 

NOTÍCIES RELACIONADES