Nota de premsa

CaixaBank explica a les empreses les últimes tendències de l'e-commerce

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Conferència sobre les darreres tendències de l'e-commerce

• Més de 200 empresaris assisteixen a una conferència on line organitzada pel banc per als seus clients empreses

Més de 200 empresaris han assistit a la conferència “Tendències per, per a i de l'e-commerce”, organitzada per CaixaBank per als seus clients empresa. L'objectiu de CaixaBank és explicar a les empreses quins són les tendències en el comerç electrònic i com són els compradors que utilitzen aquest canal.

El director executiu de Banca d'Empreses de CaixaBank, Luis Cabanas, que ha estat l'encarregat d'obrir l'acte, ha explicat que “l'e-commerce ha presentat un gran creixement en els últims anys, que fins i tot s'ha vist accelerat en aquests últims mesos, generant oportunitats que les empreses han de conèixer”.

Pancho Pérez, especialista de comerç electrònic de Comercia Global Payments, ha estat l'encarregat de fer la conferència que, a causa del context actual, es va celebrar exclusivament de forma on line. Pérez va explicar que “el comerç electrònic ha evolucionat a passos agegantats des de l'arribada de les targetes, tant que la línia que separava el comerç presencial de l'on line s'ha difuminat per deixar només al Commerce”.

L'enginyer de vendes de Comercial Global Payments ha afirmat que “molts dels reptes o aplicacions que es plantejaven com una revolució, com el pagament amb biometria, els entorns de consum tancat o el pagament en un clic s'han adoptat en temps rècord”. Pérez també ha subratllat “l'important paper que han jugat les xarxes socials en el comerç electrònic, perquè negocis que no tenien dins els seus plans crear una botiga on line poguessin cobrar o vendre de forma on line, especialment en aquests últims mesos“.

Durant el torn de preguntes, que ha estat moderat pel director corporatiu comercial de Banca d'Empreses de CaixaBank, Manuel Afonso, els empresaris es van mostrar interessats a conèixer com podia afectar la COVID-19 a l'e-commerce. Segons Pérez, “més enllà de tots els reptes personals i professionals que aquest canvi de paradigma en la forma en què comprem i venem estan altres reptes regulatoris i del mercat que han de ser aprofitats. El món post COVID19 serà encara més on line, tindrà menys paper i cercarà optimitzar el contacte físic en els serveis”.

CaixaBank, al costat de les empreses

Aquesta conferència on line és una de les diverses iniciatives que CaixaBank organitza per als seus clients empreses. CaixaBank s'ha consolidat com a referència per a les empreses, amb un model especialitzat que compta amb una xarxa formada per 126 centres CaixaBank Empreses repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen 1.200 professionals altament qualificats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament empresarial.

CaixaBank dona suport als seus clients empresa en 127 països a través de sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries que se sumen als professionals d'alta especialització en finançament i serveis, comerç exterior i tresoreria, finançament estructurat, turisme i negoci immobiliari, que treballen a les oficines d'Espanya, oferint el millor assessorament per a les operacions de les empreses a l'estranger. L'entitat ofereix servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores, com a les grans corporacions i grups empresarials que afronten projectes internacionals més complexos.

L'entitat financera compta, a més, amb CaixaBank DayOne, el servei creat per donar suport, desenvolupar i acompanyar a startups, empreses joves de ràpid desenvolupament i àmbit d'actuació global que duen a terme activitats d'innovació.

 

NOTÍCIES RELACIONADES