Nota de premsa

CaixaBank, escollida Millor entitat de Banca Privada a Espanya 2019 per The Banker/PWM (Grup Financial Times)

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Jordi Gual, president de CaixaBank, i Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank

• Les revistes del Grup Financial Times han distingit l'entitat pel seu lideratge amb una proposta de valor en evolució constant, la seva àmplia gamma de productes i serveis, la seva aposta decidida per la millor experiència de client i la seva innovació contínua.

• El negoci de Banca Privada de CaixaBank té més de 60.000 clients a Espanya i gestiona prop de 65.000 milions d'euros en actius.

• El 2019, CaixaBank Banca Privada ha estat escollida també “Millor entitat de banca privada del món per la seva comunicació digital a clients” per la revista PWM.

CaixaBank, presidida per Jordi Gual i amb Gonzalo Gortázar com a conseller delegat, ha estat escollida “Millor entitat de Banca Privada a Espanya del 2019 ” per les revistes The Banker i PWM, del Grup Financial Times, en els Global Private Banking Awards 2019, que premien des de fa onze anys l'excel·lència en el sector de la banca privada.

El jurat dels premis ha destacat el negoci de Banca Privada de CaixaBank pel seu lideratge amb una proposta de valor en evolució constant, la seva àmplia gamma de productes i serveis, la seva aposta decidida per la millor experiència de client i la seva innovació contínua. És la primera vegada que l'entitat rep aquest guardó.

Per a Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank, “aquest reconeixement premia un model de negoci de Banca Privada innovador, centrat en les necessitats de cada client, amb un gran equip de professionals i integrat en la xarxa comercial que potencia les capacitats del Grup. El Pla Estratègic de CaixaBank 2019-2021 estableix com una de les nostres prioritats la millor experiència de client i l'aposta per la innovació contínua, sota els valors de qualitat, confiança i compromís social. Això és el que ens consolida com una entitat líder a Espanya i reconeguda internacionalment”.

Una proposta de valor adaptada a cada client

CaixaBank Banca Privada té una proposta de valor adaptada a les necessitats de cada client, que ofereix des d'assessorament independent fins als millors serveis en execució.

CaixaBank Wealth és la primera unitat d'assessorament independent integrada en una entitat bancària a Espanya. L'estructura organitzativa està separada i es fa un cobrament explícit del servei d'assessorament, de manera que el client pot saber per endavant el cost associat amb la màxima transparència. A més, el client té accés a una gamma més extensa de productes i serveis, que donen accés a gestió passiva i classes sense comissió de comercialització en els diferents instruments financers.

El model de Banca Privada de CaixaBank combina el servei de les més de 4.500 oficines del Grup i el suport de l'equip de més de 600 professionals especialitzats en banca privada. Té 52 centres de banca privada distribuïts per tot Espanya. A tancament de 2018, CaixaBank Banca Privada tenia 60.023 clients i 64.912 milions d'euros en actius gestionats.

En línia amb el Pla Estratègic de CaixaBank, el negoci de banca privada centra la seva estratègia en l'alta qualificació, el compromís i el talent dels gestors de l'entitat, així com en els últims avenços tecnològics, amb l'objectiu d'oferir la millor experiència de client en qualsevol moment i a qualsevol lloc.

Àmplia gamma i innovació contínua

El 2019, CaixaBank Banca Privada ha llançat productes i serveis nous, com les Carteres Màster, un nou model de gestió de carteres que remarca totes les capacitats de gestió, anàlisi, supervisió i control de l'entitat i les complementa amb el coneixement i l'especialització, tant geogràfica com de certs tipus d'actius, de les millors gestores internacionals amb mandats d'assessorament a mida.

A més, CaixaBank ha creat Ocean, la primera plataforma de fons de terceres gestores amb informació i condicions personalitzades per client en funció del seu model de servei. Accessible des del web de banca en línia i des de l'aplicació mòbil del banc, Ocean permet triar i contractar entre 2.000 fons de més de 140 gestores internacionals.

Gràcies a la seva aposta per la innovació i el servei a client, el 2019 CaixaBank Banca Privada ha estat reconeguda també per la revista britànica PWM com la “Millor entitat de banca privada al món per la seva comunicació digital al client” en els PWM Wealth Tech Awards.

Sobre The Banker

The Banker és una publicació britànica del Grup Financial Times que proporciona informació econòmica i financera des del 1926 i cobreix notícies de mercats; banca, regulació i riscos, i transaccions i tecnologia.

The Banker, a més, organitza altres premis, com els Tech Projects Awards, que reconeixen els millors projectes desenvolupats per entitats financeres que han destacat durant l'any per la seva innovació i la seva contribució a la transformació tecnològica del sector financer global.

Aquest any, CaixaBank ha estat premiat en la categoria “Canals de prestació de servei” (“Delivery channels”) pels seus caixers automàtics amb tecnologia biomètrica, els primers al món que permeten reintegraments mitjançant reconeixement facial i sense haver d'introduir el PIN.

Sobre PWM

PWM és una publicació britànica del Grup Financial Times amb seu a Londres, fundada el 2001 i especialitzada en l'anàlisi d'estratègies de creixement dels bancs privats internacionals europeus i de les institucions financeres regionals en què operen.

Entre altres premis, la revista atorga cada any els seus PWM Wealth Tech Awards, en els quals aquest any CaixaBank Banca Privada va ser escollida com la “Millor entitat de banca privada al món per la seva comunicació digital al client”.

 

NOTÍCIES RELACIONADES