Nota de premsa

CaixaBank Empreses roman al costat dels seus clients gràcies a les trobades on line

Ferran Adrià protagonitza el primer acte de 2021

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Ferran Adrià i Manuel Afonso.

La situació d'incertesa generada arran de la crisi sanitària de la COVID-19 ha posat de manifest, més que mai, la necessitat del sector empresarial de rebre assessorament financer professional. Amb l'objectiu de romandre al costat dels seus clients, CaixaBank Empreses ha digitalitzat la seva oferta tradicional d'esdeveniments i formació dirigida als seus clients empreses, canalitzant-la a través de les CaixaBank Talks.

Es tracta d'unes trobades on line dirigides a clients i segments estratègics en què s'aborden temes d'interès com la importància del pressupost o l'organització i la planificació a l'hora de gestionar un negoci. També, es posen sobre la taula qüestions d'innovació i actualitat, com podrien ser les noves tecnologies o la situació de pandèmia actual, que infereixen directament en l'operativa de tota mena d'empreses. 

Precisament, CaixaBank Empreses ha fet la primera trobada de 2021 a través de CaixaBank Talks, amb el prestigiós cuiner Ferran Adrià, xef i president d'ElBullifoundation i ambaixador d'innovació de CaixaBank, qui a més col·labora entre altres projectes amb el CaixaBankLAB Campus, una plataforma gratuïta orientada a ajudar a les empreses de restauració a gestionar-se adequadament. Ferran Adrià ha parlat sobre gestió i lideratge en el sector de la restauració al costat de Manuel Afonso, director corporatiu de la Direcció Comercial d'Empreses de CaixaBank. Ambdós han compartit amb els assistents, en una trobada privada i online, els seus coneixements i experiències amb l'objectiu d'orientar-los en el seu negoci.

Ferran Adrià ha destacat la rellevància que té en qualsevol tipus de negoci l'elaboració d'una estratègia empresarial i un business pla que ajudi a traçar el camí a seguir. Ha subratllat, a més, la importància que té el paper del líder en una empresa, així com la seva capacitat de colideratge al costat de l'equip. “Jo sempre he estat el primer en arribar i l'últim en marxar, el que més esforç he fet. Ara és el moment que líders i colíders donin exemple, si no l'equip decau. Cal posar il·lusió i passió”, comentava amb relació al funcionament dels seus negocis. En aquest context, ha reconegut la diversitat de situacions i casuístiques que es donen en el negoci de la restauració, existint una clara diferència entre les grans cadenes de restauració, els bars i restaurants familiars o l'alta cuina.

Finalment, ha volgut posar èmfasi en la importància de traçar a l'àmbit nacional una estratègia conjunta que afavoreixi la recuperació del sector hostaler, un dels més interessants per al turisme. “Tot dependrà molt del pla estratègic que fem i de la formació que aconseguim inculcar als nous empresaris”, ha assegurat.

Més de 100 trobades al costat dels clients el 2020

Malgrat les limitacions causades per la pandèmia de la COVID-19 durant gran part de l'any 2020, CaixaBank Empreses ha aconseguit romandre al costat dels seus clients amb la celebració de 111 esdeveniments, 37 físics i 74 digitals, que van aconseguir reunir a 10.551 assistents. Van destacar les CaixaBank Talks amb informació molt pràctica dirigida a les empreses: sobre frau al client bancari, sobre Hotels&Tourism, sobre les tendències de l'e-commerce o sobre l'escenari actual en el sector residencial. També va aconseguir una alta participació el que va portar per títol “Ment, cervell i lideratge” més dirigit a la gestió d'empreses.

Totes les trobades de CaixaBank Talks celebrats estan disponible en aquest enllaç.

 

NOTÍCIES RELACIONADES