Nota de premsa

CaixaBank crea la Direcció Territorial Andalusia i amplia la Direcció Territorial de Castella-La Manxa després de sumar el negoci d'Extremadura

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Juan Ignacio Zafra, director de la Territorial Andalusia de CaixaBank, i Jaime Campos, director de la Territorial Castella-la Manxa i Extremadura de CaixaBank.

• La nova Direcció Territorial Andalusia, que integra Andalusia Oriental, Andalusia Occidental i les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla, serà dirigida per Juan Ignacio Zafra.

• La Direcció Territorial Castella-La Manxa i Extremadura seguirà sent dirigida per Jaime Campos.

• D'aquesta manera, CaixaBank redueix de 14 a 13 les seves direccions territorials

 

CaixaBank ha anunciat la creació de la nova Direcció Territorial Andalusia i l'ampliació de l'estructura de la Direcció Territorial de Castella-La Manxa després de sumar el negoci procedent d'Extremadura, amb l'objectiu d'adaptar l'estructura a les noves condicions i necessitats dels clients i del mercat. Així, el nombre total de Direccions Territorials de CaixaBank passa de 14 a 13.

La nova Direcció Territorial Andalusia, amb seu a Sevilla, unifica les anteriors direccions d'Andalusia Oriental i Andalusia Occidental i Extremadura, tenint en compte que el negoci d'Extremadura passa a dependre de Castella-La Manxa, però manté el negoci de les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla.

El màxim responsable de la nova Direcció Territorial serà Juan Ignacio Zafra, que fins al moment dirigia la Territorial de CaixaBank a Andalusia Oriental. Per part seva, la fins ara directora territorial d'Andalusia Occidental i Extremadura, María Jesús Catalá, ocuparà el càrrec de directora de Solutions & Collections als Serveis Centrals de CaixaBank, la funció de la qual és la de potenciar l'oferta de solucions als clients per a la prevenció de la morositat.

La nova Direcció Territorial Castella-La Manxa i Extremadura, que incorpora el negoci procedent d'Extremadura, tindrà la seu a Toledo i seguirà sent dirigida per Jaime Campos, que fins al moment dirigia la Territorial de CaixaBank a Castella-La Manxa.

Juan Ignacio Zafra ha destacat que “la creació de la Direcció Territorial Andalusia posa de manifest la nostra aposta decidida pel territori i per oferir tot el nostre suport a les famílies i empreses andaluses, donant-los un servei excel·lent en la seva relació amb CaixaBank. Tot l'equip de la nova Direcció Territorial està profundament compromès amb aquest projecte i comparteix l'objectiu comú de ser a prop dels clients per oferir-los la millor qualitat”.

Per la seva banda, Jaime Campos ha subratllat que “la posada en marxa de la Direcció Territorial de Castella-La Manxa i Extremadura suposa una important responsabilitat per a tot l'equip de CaixaBank que afrontem amb una enorme il·lusió, ja que ampliem la nostra base de clients per continuar oferint un servei excel·lent”.

Direcció Territorial Andalusia

La Direcció Territorial Andalusia manté així el lideratge en la comunitat autònoma amb més de tres milions de clients, uns actius gestionats de 84.000 milions d'euros i una quota de mercat en la regió del 35% en particulars i del 45% en empreses.

A més, CaixaBank compta amb una xarxa de 854 sucursals a Andalusia, de les quals 341 són oficines urbanes, 427 són rurals i 85 corresponen al model Store. A això, se suma un parc de més de 2.100 caixers automàtics d'última generació.

CaixaBank disposa també d'un servei d'oficina mòbil que presta servei en 35 municipis de Granada on hi resideixen més de 23.000 persones, segons l'INE.

Direcció Territorial Castella-La Manxa i Extremadura

La Direcció Territorial de Castella-La Manxa i Extremadura compta amb més de 740.000 clients i gestiona uns actius per valor de gairebé 24.000 milions d'euros, mentre que la quota de mercat a Castella-La Manxa és del 23% i a Extremadura està per damunt del 10%, sent referents en el negoci empresarial i el sector agroalimentari a través d'AgroBank, la línia de negoci de CaixaBank dirigida a l'activitat agroalimentària.

A més, la xarxa d'oficines de CaixaBank en aquestes dues comunitats autònomes assoleix les 227 sucursals, de les quals 89 són rurals i 138 urbanes (amb 14 oficines del model Store) al que se suma un parc de caixers automàtics d'última generació de 444.

CaixaBank disposa també d'un servei d'oficina mòbil que presta servei en més de 60 municipis de Castella-La Manxa on hi resideixen gairebé 45.000 persones, segons l'INE. Aquesta oficina mòbil i la d'Andalusia se sumen a les altres 13 que CaixaBank té per tot Espanya i que són clau per evitar l'exclusió financera de les zones rurals.

Estructura territorial de CaixaBank

Amb aquesta reordenació territorial, l'estructura de Direccions Territorials de CaixaBank queda formada per:

  • Direcció Territorial Comunitat Valenciana, dirigida per Francisco Costa.
  • Direcció Territorial Barcelona, dirigida per María Alsina. Inclou Barcelona ciutat i àrea metropolitana.
  • Direcció Territorial Madrid Metropolitana, dirigida per Rafael Herrador.
  • Direcció Territorial Andalusia, dirigida per Juan Ignacio Zafra.
  • Direcció Territorial Nord, dirigida per Juan Pedro Badiola. Inclou el País Basc, Cantàbria, Astúries i Galícia.
  • Direcció Territorial Catalunya, dirigida per Jaume Masana.
  • Direcció Territorial Madrid Sud, dirigida per Juan Luis Vidal.
  • Direcció Territorial Castella i Lleó, dirigida per Belén Martín.
  • Direcció Territorial les Canàries, dirigida per Juan Ramón Fuertes.
  • Direcció Territorial Ebre, dirigida per Isabel Moreno. Inclou Navarra, Aragó i La Rioja.
  • Direcció Territorial les Balears, dirigida per María Cruz Rivera.
  • Direcció Territorial Múrcia, dirigida per Olga García.

Direcció Territorial Castella-La Manxa i Extremadura, dirigida per Jaime Campos.

 

NOTÍCIES RELACIONADES