Nota de premsa

CaixaBank concedeix 11.000 milions d'euros durant el primer semestre de l'any per donar suport a la internacionalització de les empreses espanyoles

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank, entitat de referència en comerç exterior.

• Aquest volum de crèdit s'ha destinat a finançar l'activitat internacional de petites, mitjanes i grans empreses.

• L'entitat financera lidera la concessió de crèdits d'importació a Espanya amb una quota de mercat del 27,4%, així com el volum d'avals emesos i rebuts, amb una quota per sobre del 30%.

• A través de la seva àrea especialitzada en comerç exterior, CaixaBank ofereix productes i serveis especialitzats que ajuden les empreses a gestionar les seves operacions d'importació i exportació, així com opcions de finançament adaptat i una àmplia gamma de solucions innovadores per a la seva internacionalització.

 

CaixaBank ha concedit un total de 11.000 milions d'euros durant el primer semestre de l'any destinats a impulsar la internacionalització de les empreses espanyoles. Aquest volum de nou finançament, dirigit a petites, mitjanes i grans empreses, s'ha destinat, principalment, a finançar operacions d'importació i exportació, així com projectes vinculats a l'activitat internacional de les empreses del país.

Aquest volum de crèdit posa de manifest la confiança del sector empresarial en CaixaBank com a entitat de referència en comerç exterior. L'entitat financera lidera la concessió de crèdits d'importació a Espanya amb una quota de mercat del 27,4%, així com el volum d'avals emesos i rebuts, amb una quota per sobre del 30%. Aquestes xifres reafirmen el compromís de CaixaBank de donar suport a les empreses en el seu procés d'internacionalització, posant al seu servei l'experiència i coneixement dels mercats per facilitar les seves operacions a l'estranger.

CaixaBank ofereix assessorament en l'àmbit de la internacionalització empresarial a través de la seva àrea especialitzada en Comerç Exterior, que compta amb una extensa xarxa de més de 100 especialistes per atendre les necessitats específiques de les empreses en aquest àmbit. L'entitat ofereix productes i serveis especialitzats que ajuden les empreses a gestionar les seves operacions d'importació i exportació, així com opcions de finançament adaptat i una àmplia gamma de solucions innovadores que els permeten gestionar les operacions internacionals íntegrament en línia.

CaixaBank, el valor de l'especialització

Gràcies al seu model d'especialització, amb una proposta de valor de productes i serveis adaptada per a cada segment, CaixaBank és una referència per al teixit empresarial.

Per donar suport a les empreses que facturen més de 2 milions d'euros, CaixaBank els dona servei a través dels 145 centres CaixaBank Empreses repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles als quals treballen més de 1.500 professionals altament qualificats, amb sòlida reputació en l'assessorament empresarial. Així mateix, aquests centres compten amb professionals especialitzats en Finançament i serveis; Comerç exterior i tresoreria; Finançament estructurat; Turisme; i Negoci immobiliari, que ofereixen serveis i productes personalitzats per donar suport, impulsar i atendre les necessitats de les empreses en aquests àmbits.

Per donar servei a microempreses, l'entitat compta amb CaixaBank Negocis, la divisió que desenvolupa productes i serveis adaptats a les peculiaritats d'aquest segment de clients amb un assessorament pròxim i integral, no només a través del suport financer, sinó també des de l'acompanyament en la gestió del seu dia a dia.

En l'àmbit internacional, CaixaBank dona suport als seus clients empresa amb diverses solucions operatives amb accés efectiu territorial a 127 mercats de diferents països que se sumen als gestors d'alta especialització que treballen a les oficines d'Espanya, oferint el millor assessorament per a les operacions de les empreses a l'estranger. L'entitat dona servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores com a les grans corporacions i grups empresarials que afronten projectes internacionals més complexos.

Presència internacional de CaixaBank

La presència internacional de CaixaBank es canalitza a través de la seva xarxa de Banca Internacional de sucursals i oficines de representació repartides per tot el món i d'acords de cooperació amb bancs internacionals de primer nivell. L'entitat financera és, a més, propietària del portuguès Banc BPI, la quarta major entitat financera del país en termes d'actius.

La xarxa internacional de CaixaBank ofereix suport als clients empresa de l'entitat que operen en l'exterior, així com a corporacions locals a través de cobertura mundial amb més de 180 professionals, prop de 30 punts de presència internacional i acords amb més de 1.660 bancs corresponsals.