Nota de premsa

CaixaBank celebra la seva primera Setmana del Benestar per fomentar hàbits saludables entre els seus empleats

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank celebra la seva primera Setmana del Benestar.

• L’entitat posa en marxa, nombroses activitats tant presencials com telemàtiques per tota la plantilla del 8 al 12 d’abril.

• Tallers, xerrades, promocions i sortejos, menús alimentaris especials, vídeos i jocs relacionats amb diverses temàtiques de salut i benestar són algunes de les iniciatives que promou per millorar la qualitat de vida dels seus treballadors.

• Aquest projecte s’emmarca en els sistemes de gestió d’Organització Saludable, Seguretat i Salut Laboral que té l’entitat fruit del seu compromís i implicació amb la cultura del benestar i la salut.

 

CaixaBank posa en marxa per primera vegada la Setmana del Benestar, amb un programa complet amb nombroses activitats entre el 8 al 12 d’abril dirigides a la seva plantilla per promoure els hàbits saludables i la cultura del benestar i la salut. Durant aquests dies, l’entitat impulsa iniciatives entre els seus empleats tant de manera presencial com telemàtica. 

Conferències sobre benestar emocional i de nutrició antiinflamatòria, un taller d’ergonomia corporal, promocions i sortejos per incentivar activitats de salut i esport. Programes terapèutics de medicina funcional i nutrició, així com menús alimentaris especials i consells de seguretat viària són només algunes de les activitats organitzades per l’entitat durant aquesta setmana per millorar la qualitat de vida dels seus treballadors.

Gràcies a l’extensa Xarxa d’Ambaixadors de Benestar de totes les Direccions Territorials de l’entitat s’organitzen per tot el territori accions com a sessions de mindfulness, masterclass de ioga i pilates o tallers de nutrició saludable, entre altres.

Aquest projecte s’emmarca en els sistemes de gestió d’Organització Saludable, Seguretat i Salut Laboral que té l’entitat fruit del seu compromís i implicació amb la cultura del benestar i la salut. Aquest compromís s’ha vist recentment reconegut a través de diverses certificacions i premis.

Organització Saludable

El projecte transversal i integrador d’Organització Saludable és una estratègia que parteix de la cultura i valors de CaixaBank i se centra en el benestar dels equips.

 

Estableix el compromís del grup per promocionar la salut i els hàbits saludables que millorin la qualitat de vida de la plantilla de l’entitat i el seu entorn familiar, així com dels clients, accionistes, inversors, proveïdors, la comunitat local i la societat en general.

Els objectius del programa són estar a prop de la plantilla duent a terme accions en tot el territori, potenciar les activitats i experiències presencials i establir una escolta activa bidireccional amb els Ambaixadors de Benestar i els referents recursos humans de tots els territoris sobre les seves necessitats i expectatives en matèria de benestar i salut.

CaixaBank té una visió completa del benestar i la salut i es basa en sis pilars: prevenció i promoció de la salut i la seguretat, el benestar emocional, activitats física i esport, alimentació saludable, entorn -adequació dels espais de treball- i el benestar financer. A més, ha implementat un sistema de gestió d’organització saludable enfocat a la millora contínua, que li permet avançar en matèria de benestar i salut per afrontar els reptes presents i de futur.