Nota de premsa

CaixaBank celebra el centenari de la seva presència a Tremp

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Homenatge als clients més antics de l'oficina

• CaixaBank ho va celebrar ahir dimarts amb un acte institucional a la sala La Lira de Tremp, que ha comptat amb la presència del director territorial a Catalunya de CaixaBank, Josep Maria Gonzàlez, i l’alcaldessa de Tremp, Sílvia Romero.

• Cent anys després d’obrir portes, l’oficina s’ha transformat en una oficina adaptada als nous temps i a les necessitats dels seus clients.

• En l’actualitat, CaixaBank disposa de 3 punts d’atenció a la comarca del Pallars Jussà.

CaixaBank ha celebrat enguany el centenari de la seva presència al municipi de Tremp.  L’oficina Tremp, ubicada a la rambla Doctor Pearson, 11, es va inaugurar el segle passat, el dissabte 22 de desembre del 1923 i va obrir les seves portes al públic el següent dilluns.

Amb l’objectiu de commemorar el centenari amb clients i institucions, CaixaBank ha organitzat un acte institucional al cinema La Lira, que es va celebrar ahir i que ha comptat amb l’assistència del director territorial de Catalunya de CaixaBank, Josep Maria González, i l’alcaldessa de Tremp, Sílvia Romero. 

En la seva intervenció, el director territorial de Catalunya de CaixaBank ha reiterat “el compromís de l’entitat amb Tremp durant aquests cent anys”.

González ha destacat la manera diferent de fer banca de CaixaBank des dels seus orígens, “una banca amb visió de permanència, vocació de servei, voluntat d’inclusió, i amb esperit de professionalitat i excel·lència”.

González ha agraït la confiança dels clients i ha assegurat que “continuarem treballant amb constància, discreció i il·lusió al servei dels nostres clients i de Tremp, contribuint al seu desenvolupament econòmic, social i cultural amb un compromís ja centenari, que estem convençuts que continuarà, almenys, cent anys més”.

Durant l’acte també s’ha realitzat un homenatge als clients més antics de l’entitat a Tremp. Els assistents a aquest acte commemoratiu han pogut gaudir amb l’actuació de l’Esbart Dansaire de Tremp així com de la colla castellera Malfargats del Pallars.

CaixaBank, present a la comarca des del 1922

L’oficina de Tremp va ser l’oficina número 30 de la Caixa de Pensions, la primera de les comarques dels Pallars i des de la seva inauguració sempre ha donat servei a la població trempolina, en la mateixa ubicació.

Cent anys després de l’obertura del primer punt d’atenció, CaixaBank disposa avui a la comarca del Pallars Jussà de 3 oficines, on treballen 13 empleats que donen servei a més de 7.800 clients.

L’entitat aconsegueix una presència geogràfica diversificada, amb la xarxa d’oficines més extensa i especialitzada del sector, i manté la proximitat al territori i la inclusió financera que CaixaBank sempre ha demostrat.

Cent anys després de la seva obertura, CaixaBank va reformar l’oficina de Tremp, per reforçar el seu posicionament al municipi.

La nova oficina eliminà les barreres físiques i potencià la proximitat amb l’objectiu de millorar la transparència en la relació entre el client i l’empleat.

L’oficina de Tremp, situada a la rambla Doctor Pearson, 11, compta amb 8 empleats i gestiona més de  5.800 clients. A més, l’oficina disposa de tres caixers automàtics que incorporen les últimes tecnologies disponibles, com la lectura contactless de targetes, mòbils i dispositius wearable compatibles, el reconeixement automàtic de bitllets o l’ús d’unitats recicladores de bitllets.

 La Fundació ”la Caixa” i CaixaBank renoven el seu compromís social a Tremp

 La Fundació ”la Caixa” i CaixaBank han mantingut durant els darrers cent anys el seu compromís amb la comarca del Pallars Jussà; compromís educatiu, mediambiental, de la salut i cultural.

La lluita contra la pobresa i l’exclusió és actualment una línia d’actuació prioritària per a la Fundació ”la Caixa”. L’objectiu és donar resposta a les necessitats socials més urgents. A Tremp això es concreta amb el suport a Creu Roja del Pallars, a través del projecte Arbre dels Somnis, per tal que nens i nenes en situació de pobresa puguin veure el seu desig complert de rebre un regal durant les festes de Nadal.

Col.laboren també a la comarca, de la mà de Càritas, en altres programes de suport a la infància, com les beques menjador i altres beques infantils destinades al pagament d’activitats extraescolars, reforç socioeducatiu i colònies escolars. 

En el camp de la integració social i laboral destaquen la col·laboració amb entitats com la Cooperativa Alba Jussà, que treballa perquè totes les persones del Pallars disposin dels serveis i suports per viure una vida plena en un entorn accessible, inclusiu i solidari.

El suport a les persones grans ha estat una altra línia d’actuació destacada, col.laborant amb diversos ajuntaments i entitats en els tradicionals homenatges a la vellesa, donant suport a les diferents activitats de les entitats de gent gran de la comarca, com l’Associació de la gent gran de Sant Isidre de Talarn o l’Associació d’Amics Conca de Tremp.