Nota de premsa

BuildingCenter tria als seus nous proveïdors per a la venda, manteniment i gestió del lloguer de la cartera patrimonial immobiliària de CaixaBank durant els propers tres anys

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Seu corporativa de CaixaBank

• Solvia-Intrum ha estat la companyia seleccionada per a la venda i manteniment dels immobles procedents de la cartera de CaixaBank.

• Per la seva banda, Azzam ha estat la companyia designada per a la gestió del lloguer dels immobles procedents de la cartera de CaixaBank.

• Haya Real Estate ha estat el guanyador de la licitació per al manteniment de la cartera d'immobles procedents de Bankia.

BuildingCenter ha comunicat els noms de les companyies guanyadores dels concursos per a la gestió dels seus principals serveis immobiliaris: Solvia-Intrum, per a la venda i manteniment dels immobles procedents de la cartera de CaixaBank; Azzam, per a la gestió dels lloguers; i Haya Real Estate, per al manteniment dels immobles procedents de la cartera de Bankia.

BuildingCenter ha considerat apropiat licitar diferents concursos per comptar amb el millor proveïdor de serveis per a cadascuna de les principals etapes de la seva cadena de valor: venda, lloguer i manteniment. A més, en aquest nou model de relació amb proveïdors, BuildingCenter ha decidit que treballarà amb sistemes propis, als que es connectaran els proveïdors de serveis escollits.

Solvia-Intrum gestionarà la venda i manteniment

Solvia-Intrum ha estat l'escollida per a la venda i manteniment dels immobles procedents de la cartera de CaixaBank per als propers tres anys. Aquest període es pot estendre durant 18 mesos més si així el decideix BuildingCenter. Es tracta d'una empresa internacional cotitzada i amb vocació industrial.

Azzam gestionarà el lloguer d'immobles

Per part seva, la companyia Azzam ha estat l'escollida per gestionar el lloguer dels immobles de la cartera procedent de CaixaBank durant els propers dos anys, amb possibilitat de prorrogar un any més. Azzam és un servicer especialitzat en la gestió integral de patrimoni residencial en lloguer.

Haya Real Estate farà el manteniment dels immobles procedents de Bankia

La companyia Haya Real Estate ha estat la guanyadora del concurs per al manteniment dels immobles de la cartera amb origen Bankia. Actualment, Haya ja s'encarrega de la comercialització d'aquests actius, gestió que seguirà fent.

El nou contracte, exclusivament per al manteniment dels immobles, tindrà una durada de tres anys, prorrogables per un termini de 18 mesos més si així ho acorda BuildingCenter.

Amb l'elecció de Haya Real Estate, es dona continuïtat al model operatiu de la cartera de BuildingCenter, en mantenir l'adjudicació a un mateix proveïdor per als serveis de comercial i tècnica.

Adquisició de Haya Real Estate per Intrum

Una vegada es produeixi l'adquisició anunciada recentment de Haya Real Estate per Solvia-Intrum, aquesta última es convertirà en l'únic servicer del grup CaixaBank respecte a la venda i manteniment dels seus immobles. Al seu torn, Azzam assumirà la gestió dels immobles en lloguer fins ara gestionats per Haya Real Estate.

 

NOTÍCIES RELACIONADES