Nota de premsa

AppGallery continua el seu creixement a l'àrea de finances incorporant al seu portafolis sis apps de CaixaBank

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
AppGallery

AppGallery, la plataforma oficial de distribució d'aplicacions de Huawei, continua apostant per la categoria finances i incorpora sis aplicacions de CaixaBank al seu portafolis. CaixaBankNow, l'app de banca online per a particulars i empreses clients de CaixaBank ja està disponibles a la plataforma de Huawei. Així mateix, els usuaris també poden descarregar-se l'aplicació per invertir en borsa, BrokerNow, i l'app CaixaBank Sign, que permet signar digitalment les operacions bancàries; així com tres aplicacions més de imagin, la plataforma mòbil de serveis per a joves: imagin, imaginTeens i imaginKids.

D'aquesta manera, els usuaris de Huawei, CaixaBank i imagin ja poden utilitzar les apps, integrades a HMS Core, de manera fàcil i segura. CaixaBank és actualment l'entitat financera líder en banca digital a Espanya, amb més de 10 milions de clients. Així mateix, imagin ha superat els 3 milions de clients i està consolidada entre els principals neobancs i “fintechs” com a líder en serveis financers digitals per a joves.

Quant a les característiques de les apps, CaixaBankNow destaca per la seva innovació, disseny i facilitat d'ús en el dia a dia. Gràcies a ella, els usuaris podran estar al dia de les seves finances, així com consultar tots els seus productes de manera intuïtiva i ràpida, controlar les seves despeses i els seus estalvis de forma més visual o rebre avisos personalitzables per tenir més control dels seus comptes; tot això, estiguin on estiguin, perquè l'app de CaixaBank s'adapta al seu ritme i estil de vida.

A més, CaixaBank compta amb una aplicació específicament desenvolupada per a la signatura de transaccions bancàries, CaixaBank Sign, amb la qual els clients poden operar amb el seu mòbil des de qualsevol lloc i de manera ràpida i realitzar la transacció amb un sol clic. L'app de l'entitat també millora la seguretat dels pagaments digitals amb un sistema d'autenticació reforçada.

imagin, la plataforma mòbil per a joves de CaixaBank, va estrenar el 2020 un nou concepte gràcies al qual ofereix als seus usuaris serveis financers i no financers, així com continguts digitals relacionats amb l'estil de vida.

Huawei AppGallery continua tancant acords amb partners que posicionen ja a la plataforma de distribució d'aplicacions com un dels tres principals mercats d'apps a nivell global, amb més de 540 milions d'usuaris actius mensuals i més de 384 mil milions de descàrregues, només durant 2020.

A través de la integració de les capacitats de software i hardware que requereixen els dispositius de la companyia que utilitzen els serveis propis de Huawei, és a dir, HMS (Huawei Mobile Services), els usuaris ja poden descarregar i instal·lar de manera fàcil i segura un gran nombre d'aplicacions, com és el cas de CaixaBankNow.

Continuar oferint als consumidors totes les eines que són a les nostres mans per fer el seu dia a dia més fàcil, aquest continua sent un dels objectius principals d'Huawei”, comenta Ramiro Larragán, Director de Màrqueting de Huawei España. “En aquest cas, aplicacions mòbils que ofereixen una experiència d'usuari completa, de qualitat i segura a través de la nostra plataforma oficial, AppGallery. En aquest sentit, la companyia continua apostant per la categoria de finances, una de les més demandades pels nostres usuaris i també una de les quals major creixement està experimentant en els últims mesos.”

Aquesta nova incorporació es suma a les més de 134.000 aplicacions integrades a HMS Core amb les quals compta actualment AppGallery. Una dada que reflecteix l'exponencial creixement que el mercat d'aplicacions de Huawei ha experimentat des del seu llançament a nivell global el 2018. 

Sobre la Unitat de Negoci de Consum de Huawei  

Huawei Consumer Business Group, proveïdor global líder en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), infraestructures i dispositius intel·ligents, proporciona extraordinàries experiències que connecten i inspiren a milions de persones, a més de 170 països.

A Huawei, la innovació es focalitza en les necessitats dels nostres clients. Realitzem una gran inversió en recerca bàsica, concentrant-nos en innovacions tecnològiques que permeten que avanci el món. A través de més de 16 centres d'I+D i gairebé 30 anys d'experiència en el sector de les tecnologies d'informació i comunicació, Huawei compta amb una àmplia xarxa global i nombroses operacions de negoci.

Con una ambiciosa política de partnerships y más de 180.000 empleados, Huawei contribuye a un futuro conectado y derriba barreras en el acceso mundial a la comunicación, ofreciendo las ventajas de la digitalización a cualquier persona, hogar, y organización para la construcción de un mundo totalmente inteligente y conectado. Huawei hace posible lo imposible en el día a día de las personas gracias a una amplia gama de productos que incluyen smartphones, tablets, wearables, dispositivos de banda ancha móvil (MBB), dispositivos para el hogar y servicios Cloud.

Amb una ambiciosa política de partnerships i més de 180.000 empleats, Huawei contribueix a un futur connectat i derroca barreres en l'accés mundial a la comunicació, oferint els avantatges de la digitalització a qualsevol persona, llar, i organització per a la construcció d'un món totalment intel·ligent i connectat. Huawei fa possible l'impossible en el dia a dia de les persones gràcies a una àmplia gamma de productes que inclouen smartphones, tablets, wearables, dispositius de banda ampla mòbil (MBB), dispositius per a la llar i serveis Cloud.

La companyia va aconseguir el lideratge del mercat espanyol al novembre del 2017, sent el segon fabricant en vendes a nivell mundial. El 2017 va entrar a formar part de la llista de marques més valuoses publicada per Forbes, situant-se en el lloc 79è i convertint-se en l'única marca xinesa de la llista. 

Sobre AppGallery

La botiga d'aplicacions oficial de Huawei, AppGallery, ofereix als usuaris de dispositius Huawei i Honor un univers en el qual buscar, descarregar i compartir, de manera fàcil i segura, una gran varietat d'aplicacions mòbils.

AppGallery permet gestionar convenientment les actualitzacions i instal·lacions d'aplicacions, paquets d'instal·lació i alliberar espai, entre altres opcions. I els seus algorismes d'aprenentatge automàtic avançat fan que la plataforma sigui capaç de trobar de forma més ràpida i precisa el que l'usuari necessita. Aquest servei de Huawei compta amb un exclusiu sistema de detecció de seguretat professional de quatre capes, amb detecció de comportaments maliciosos, comprovació i escaneig de vulnerabilitat de seguretat, comprovació manual de seguretat de nom real i persones i dispositius reals, i autenticació d'entorns reals, per garantir un ús segur de totes les seves aplicacions. Per als usuaris de Huawei i Honor, AppGallery inclou a més nombrosos descomptes i privilegis vip. 

Sobre CaixaBank

CaixaBank és el grup financer líder a Espanya i un dels més importants de Portugal, on controla el 100% de BPI. El banc, presidit per José Ignacio Goirigolzarri i dirigit per Gonzalo Gortázar, té al voltant de 21 milions de clients al mercat ibèric, la xarxa comercial més gran de la península, amb unes 6.300 oficines i 15.400 caixers automàtics, i el lideratge en banca digital amb 10 milions de clients digitals.

L'essència de CaixaBank és un model de banca universal socialment responsable, basat en la qualitat, la proximitat i l'especialització en productes i serveis adaptats per a cada segment. La seva missió és contribuir al benestar financer dels seus clients i donar suport al progrés de les comunitats on desenvolupa la seva activitat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES