Nota de premsa

AgroBank avança a agricultors i ramaders les ajudes de la PAC 2023

Aposta per la innovació i la digitalització

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Oficina d'AgroBank.

• CaixaBank posa a disposició dels seus clients 1.501 oficines rurals i 1.152 oficines AgroBank amb gestors especialitzats per a l'assessorament de la PAC.

• AgroBank va finançar el sector agroalimentari durant el 2022 amb 29.479 milions d'euros, reforçant així el seu compromís amb el sector.

• Els clients que sol·licitin la bestreta de la PAC per un import superior a 3.000 euros rebran com a obsequi un dron.

 

AgroBank, la línia de negoci de CaixaBank dirigida al sector agroalimentari ha iniciat la campanya de la PAC 2023 per facilitar la tramitació de les ajudes i avançar la quantia d'aquestes, la qual cosa permetrà a agricultors i ramaders disposar dels fons de manera anticipada. Es tracta d'una iniciativa que és reflex del compromís de l'entitat amb la proximitat, l'agilitat, l'especialització i l'aposta pel sector agroalimentari.

Els agricultors i ramaders podran tramitar la PAC 2023, a partir de l'1 de març, a les més de 1.501 oficines rurals de CaixaBank repartides per tota Espanya, a més de tenir 1.152 oficines AgroBank amb gestors especialitzats que ofereixen assessorament personalitzat a clients de l'entitat.

Juntament amb això, CaixaBank facilita la tramitació de la bestreta de la PAC a través de CaixaBank Now, al seu web i app digital, gràcies a un procés senzill mitjançant el qual en només dos passos poden anticipar les ajudes i tenir els diners abonats. Això és possible gràcies als 7.000 milions d'euros en finançament preconcedit que AgroBank posa a disposició dels seus clients.

Els clients que anticipin l'ajuda de la PAC per un import superior a 3.000 euros rebran com a obsequi un dron, en línia amb l'aposta d’AgroBank per una transformació cap a un sector productiu més digital i innovador.

Com a complement a la campanya PAC 2023, AgroBank posa a disposició dels seus clients un catàleg complet d'assegurances per cobrir qualsevol mena d'adversitat, destacant l'Assegurança Agrària i les assegurances Multiriscos adaptades a cada conreu i bestiar. AgroBank és l'entitat bancària líder en assegurances agràries, i reforça el seu compromís amb el sector per vetllar per la tranquil·litat dels seus agricultors i ramaders.

AgroBank, compromís financer i social amb el sector agro a Espanya

AgroBank compta amb més de 500.000 clients, un de cada dos agricultors i ramaders del país, amb una proposta de valor que reflecteix el compromís amb el sector agroalimentari i el món rural des de fa molts anys.

L'aposta d’AgroBank pel sector agroalimentari s'ha vist reforçada després d'un 2022 en què es van finançar 29.479 milions d'euros, un 95,6% més que en l'exercici anterior. Això posa de manifest el suport permanent de CaixaBank a un sector essencial com és l'agroalimentari.

Tot això és possible gràcies al fet que compta amb la xarxa d'oficines més extensa d'Espanya, que la situa com l'entitat financera amb més presència en petits municipis, reforçant el seu compromís social per a l'impuls d'aquestes localitats, sent present en el 95% dels municipis amb menys de 5.000 habitants, i en 470 d'aquests com a única entitat.

A més, l'entitat té un fort compromís amb la sostenibilitat i la digitalització del sector, amb l'objectiu d'impulsar la seva transformació. En aquest sentit, ha llançat ‘AgroBank Tech Digital INNovation’, un programa d'acceleració de startups per al sector agroalimentari. Amb aquesta iniciativa, que es duu a terme en col·laboració amb Innsomnia, l'entitat es posiciona com el principal referent de startups per oferir al sector solucions tecnològiques.

 

NOTÍCIES RELACIONADES