Nota de premsa

AgroBank anticipa a agricultors i ramaders les ajudes de la PAC 2024

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Oficina AgroBank.

• Els agricultors o ramaders que domiciliïn la PAC a CaixaBank rebran un obsequi.

• L'entitat compta amb 1.150 oficines especialitzades AgroBank, la xarxa de sucursals més gran del sector agroalimentari, amb presència a totes les províncies

• AgroBank va finançar el sector agroalimentari el 2023 amb gairebé 28.500 milions d’euros, reforçant així el seu compromís amb el sector.

 

AgroBank, la línia de negoci agroalimentari de CaixaBank, ha posat en marxa la campanya de la PAC 2024 per facilitar la tramitació de les ajudes i avançar la seva quantia, la qual cosa permetrà a agricultors i ramaders disposar dels fons de manera anticipada. La gestió de les ajudes de la PAC és clau per als clients d'AgroBank, per la qual cosa l'entitat financera posa a la seva disposició 7.000 milions d'euros en finançament preconcedit i la seva xarxa d'oficines especialitzades.

Els agricultors i ramaders poden tramitar la PAC 2024 des de l'1 de febrer a les oficines de la xarxa de CaixaBank, de les quals 1.150 són especialitzades AgroBank. Es tracta de la major xarxa de sucursals del sector agroalimentari, amb presència a totes les províncies i gestors especialitzats que ofereixen assessorament personalitzat.

A banda d’això, CaixaBank facilita la tramitació de la bestreta de la PAC a través de CaixaBank Now, en el seu web i app digital, gràcies a un procés senzill mitjançant el qual en només dos passos poden anticipar les ajudes i tenir els diners abonats. Això és possible gràcies als 7.000 milions d'euros en finançament preconcedit que AgroBank posa a disposició dels seus clients. A més, els agricultors i ramaders que domicilien la PAC rebran un obsequi.

Com a complement a la campanya PAC 2024, AgroBank posa a disposició dels seus clients un catàleg complet d'assegurances per cobrir qualsevol tipus d'adversitat, entre els quals destaquen l'Assegurança Agrària i les assegurances Multirrisc adaptades a cada cultiu i bestiar. AgroBank és l'entitat bancària líder en assegurances agràries, i reforça el seu compromís amb el sector per vetllar per la tranquil·litat dels seus agricultors i ramaders.

AgroBank, compromís financer, social i d' innovació amb el sector agro

AgroBank, la línia de negoci agroalimentari de CaixaBank, és la primera entitat financera del sector agroalimentari a Espanya per presència d'oficines i quota de mercat, compta amb una proposta de valor que reflecteix el compromís amb el sector agroalimentari i el món rural des del punt de vista financer, social i d'innovació.

L'aposta d'AgroBank pel sector agroalimentari s'ha vist reforçada després d'un 2023 en el qual es van finançar prop de 28.500 milions d'euros, la qual cosa suposa un creixement del 3% respecte a l'any anterior. Això posa de manifest el suport permanent de CaixaBank a un sector essencial com és l'agroalimentari.

Tot això és possible gràcies al fet que CaixaBank compta amb la xarxa d'oficines més extensa d'Espanya, cosa que la situa com l'entitat financera amb la major xarxa de sucursals especialitzades i presència en petits municipis.

AgroBank considera que un dels principals reptes del sector és el relleu generacional, per a la qual cosa ha posat en marxa juntament amb el Basque Culinary Center la iniciativa 'Impulso Agro', dirigida a visibilitzar joves que, a través del seu treball i els seus projectes, estan contribuint a la seva transformació del sector agroalimentari espanyol. De la mateixa manera, AgroBank mostra el seu suport al paper de la dona rural, a través de diferents iniciatives entre les quals destaquen el programa de mentoring 'Creixem Juntes' en col·laboració amb el Ministeri d'Agricultura, o la Càtedra 'Dona, Empresa i Món Rural' amb la Universitat de Castella-la Manxa (UCLM).

A més, l'entitat té un fort compromís amb la sostenibilitat i la digitalització del sector, amb l'objectiu d'impulsar la seva transformació. En aquest sentit, ha llançat la segona edició d''AgroBank Tech Digital INNovation', un programa d'acceleració de startups per al sector agroalimentari. Amb aquesta iniciativa, que es desenvolupa en col·laboració amb Innsomnia, l'entitat es posiciona com el principal referent per oferir al sector solucions tecnològiques.