Aula

Conferències i xerrades en vídeo sobre economia i finances

Aula Talks

Aula Talks és una nova iniciativa de formació financera per a accionistes de CaixaBank que s’emmarca dins del Programa Aula. Mitjançant conferències i xerrades breus en format vídeo, té com a objectiu oferir als accionistes continguts didàctics sobre economia i finances impartits per professionals d’aquests sectors i referents del món acadèmic.

Tot seguit podrà visualitzar online les sessions dels Aula Talks efectuades:

  • Crisi COVID-19: un shock sense precedents
    31 de març de 2020

Oriol Aspachs, director del departament d'Estudis de CaixaBank explica de manera clara l'entorn econòmic que està dibuixant la crisi sanitària provocada per l'avenç de la COVID-19 i l’escenari futur que preveu que deixi la crisi.


  • COVID-19: què sabem i què no sabem d’aquesta crisi?
    11 d’abril de 2020

Xavier Puig, doctor en Administració i Direcció d’Empreses i professor de la UPF, explica en aquest Aula Talks allò que sabem i el que no sabem de la crisi de la COVID-19.


  • Novetats fiscals per la COVID-19
    15 d’abril de 2020

Carme Jover, màster en Especialització Tributària i professora de la UPF, explica en aquest Aula Talks les novetats fiscals que s'estan introduint per pal·liar els afectes adversos que l'avenç de la COVID-19.


CaixaBank no es fa responsable de l’opinió dels seus col·laboradors ni s’identifica necessàriament amb la seva opinió. La informació proporcionada en aquesta secció no constitueix una recomanació ni de compra ni de venda de l’acció de CaixaBank.