Informació corporativa

Consell d’Administració

Cristina Garmendia Mendizábal

Consellera

Cristina Garmendia Mendizábal, nascuda a Sant Sebastià el 1962. És membre del Consell d'Administració de CaixaBank des del juny del 2019.

Llicenciada en Ciències Biològiques en l'especialitat de Genètica, MBA per l'IESE Business School de la Universitat de Navarra i doctora en Biologia Molecular pel Centre de Biologia Molecular Severo Ochoa de la Universitat Autònoma de Madrid.

Avui dia és consellera de Compañía de Distribución Integral Logista Holdings, SA, Mediaset i Ysios Capital.

En el passat ha estat vicepresidenta executiva i directora financera del Grup Amasua, presidenta de l'Associació d'Empreses Biotecnològiques (ASEBIO) i membre de la Junta Directiva de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE). També ha estat membre dels òrgans de govern, entre altres societats, de Science & Innovation Link Office, SL, Naturgy Energy Group, SA (anteriorment Gas Natural, SA). Corporación Financiera Alba, Pelayo Mutua de Seguros, Presidenta de l'empresa Hispano-Americana Satlantis Microsats i presidenta de Genetrix S.L.

Ha estat ministra de Ciència i Innovació del Govern d'Espanya durant tota la IX Legislatura des de l'abril del 2008 fins al desembre del 2011.

És presidenta de la Fundació COTEC, membre de les fundacions España Constitucional, SEPI i Mujeres por África, així com membre del Consell Social de la Universitat de Sevilla.

Última actualització: Gener 2021