Informació corporativa

Consell d’Administració

Cristina Garmendia Mendizábal

Consellera

Cristina Garmendia Mendizábal, nascuda a San Sebastián el 1962. És membre del Consell d'Administració de CaixaBank des del juny de 2019.

La senyora Cristina Garmendia Mendizábal és Llicenciada en Ciències Biològiques en l'especialitat de Genètica, MBA per l'IESE Business School de la Universitat de Navarra i doctora en Biologia Molecular pel Centre de Biologia Molecular Severo Ochoa de la Universitat Autònoma de Madrid.

Avui dia és consellera, entre d'altres, de Compañía de Distribución Integral Logista Holdings, SA, d’Ysios Capital Partners i de Mediaset España Comunicación, SA.

En el passat ha estat Vicepresidenta Executiva i Directora Financera del Grupo Amasua, Presidenta de l'Associació d'Empreses Biotecnològiques (ASEBIO) i membre de la Junta directiva de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE), a més de membre dels òrgans de govern, d'entre altres, de les societats Science & Innovation Link Office, SL i Naturgy Energy Group, SA (anteriorment Gas Natural, SA) i Presidenta de Genetrix, SL.

Ha estat Ministra de Ciència i Innovació del Govern d'Espanya durant tota la IX Legislatura des d'abril 2008 a desembre 2011.

Així mateix, és Presidenta de la Fundación COTEC, membre de les fundacions España Constitucional, SEPI i Mujeres por África, i també membre del Consell Social de la Universitat de Sevilla.

Última actualització: Juny 2019.