Nota de premsa

Renfe implanta Apple Pay i Google Pay com a mètodes de pagament per a millorar l'experiència de compra en línia dels clients

Ja és possible efectuar el pagament en línia de bitllets mitjançant ‘wallets’ o carteres virtuals

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank Now.

• Es tracta de dues noves formes de pagament disponibles en la web www.renfe.com, que permeten realitzar compres ràpides, senzilles i fiables també en el canal ‘e-commerce’.

• CaixaBank, a través de Comercia Global Payments, proveïdor de serveis de pagament líder a Espanya, ha impulsat el desenvolupament tècnic per a la implantació d'aquests nous mitjans de pagament.

 

Renfe, en col·laboració amb CaixaBank, ha implantat un nou sistema de pagament a través de les carteres virtuals d'Apple Pay i Google Pay. L'objectiu és optimitzar l'experiència de compra dels clients en la web www.renfe.com mitjançant l'aplicació de les millors solucions tecnològiques i de programari en processament de pagaments.

Aquests nous mitjans de pagament són carteres o wallets virtuals als quals es poden afegir múltiples targetes per a efectuar pagaments tant en comerços físics com en línia, la qual cosa permet realitzar compres ràpides, senzilles, fiables i segures, gràcies a la identificació biomètrica. Tots dos mètodes de pagament posseeixen ja una àmplia acceptació a Espanya.

CaixaBank, a través de Comercia Global Payments, proveïdor de serveis de pagament líder a Espanya i societat filial de l'entitat financera i Global Payments, ha impulsat un desenvolupament tècnic que permet integrar aquests nous mètodes de pagament en la web de Renfe.

Modalitats de pagament amb nombrosos beneficis

Efectuar el pagament de bitllets mitjançant carteres virtuals és un exemple més del compromís de Renfe per a millorar l'experiència de viatge del client, abans, durant i després d'aquest.

En aquest cas, el procés de compra resulta més ràpid i senzill per al client i suposa un pas més a nivell de seguretat i digitalització. Aquesta millora podrà beneficiar als milers de clients que diàriament compren els seus bitllets mitjançant pagament en línia.

Sobre Comercia Global Payments

Comercia Global Payments ofereix les millors solucions tecnològiques i de programari per a la gestió i processament de pagaments, a través d'aliances sòlides i d'un fort compromís amb els nostres clients i empleats. Com a societat conjunta de CaixaBank i Global Payments, Comercia Global Payments comparteix els objectius d'aquestes companyies oferint el millor i més complet servei de gestió de pagaments al major nombre de clients i de socis per a satisfer les seves necessitats amb flexibilitat i alta capacitat d'adaptació.

 

NOTÍCIES RELACIONADES