Nota de premsa

PWM (grup Financial Times) reconeix CaixaBank com la millor entitat de banca privada digital d'Europa el 2024

Reconeixements a la transformació digital de l'entitat

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank Banca Privada

• A més, la publicació britànica ha guardonat el banc com la millor entitat de banca privada a Europa per la seva comunicació i màrqueting digital per tercer any consecutiu.

• Aquests guardons són el resultat de l'aposta de CaixaBank Banca Privada per la transformació digital i la millora contínua de la comunicació per impulsar la millor experiència del client.

La revista britànica Professional Wealth Management (PWM), del grup Financial Times, ha reconegut l'aposta per la transformació digital de CaixaBank Banca Privada amb dos premis en la darrera edició dels seus Wealth Tech Awards: Millor Entitat de Banca Privada Digital d'Europa el 2024 i Millor Entitat de Banca Privada a Europa per la seva Comunicació i Màrqueting Digital, en aquest segon cas, per tercer any consecutiu.

Els Wealth Tech Awards, que enguany celebren la setena edició, reconeixen les entitats de banca privada que destaquen per l'excel·lència tecnològica. El jurat, format per professionals del sector, analitza aquelles estratègies, serveis i productes d'entitats d'arreu del món que més contribueixen a la digitalització i modernització del sector.

Aquests dos nous premis de PWM són un reconeixement de l'aposta de CaixaBank Banca Privada per la contínua innovació i la transformació digital per a la millora de la comunicació i de la relació amb els clients. En aquest sentit, el jurat ha reconegut el model de relació híbrid de CaixaBank, un model omnicanal per oferir la millor experiència al client en qualsevol circumstància i posar al servei dels clients de banca privada tant la xarxa física d'oficines de l'entitat com tots els serveis de la banca digital de CaixaBank.

Per a Víctor Allende, director de Banca Privada de CaixaBank, “aquests premis internacionals reconeixen l'excel·lència del model de negoci de CaixaBank Banca Privada, mitjançant un model híbrid de relació amb els clients que combina l'atenció personalitzada en oficines especialitzades en la gestió d'alts patrimonis amb eines digitals pioneres. Aquesta fusió d'innovació tecnològica, àmplia oferta digital, assessorament personalitzat i estratègia centrada en el client garanteixen una experiència totalment omnicanal que s'adapta a les necessitats dels nostres clients en qualsevol moment i lloc.”

Lideratge en comunicació i màrqueting digital

Pel que fa al màrqueting digital, CaixaBank Banca Privada s'ha focalitzat en l'impuls de campanyes de carteres de gestió discrecional i de la seva plataforma Ocean, i se centra en l'optimització dels canals i creativitats per aconseguir el màxim retorn de la inversió. El 2023 es van impulsar les vendes digitals de fons gestionats i carteres en un 30%.

També Ocean, el servei d'inversió 100% en línia de l'entitat, que el 2023 va incorporar productes i serveis nous, com ara les carteres Smart Money i Ocean Broker, que permet als clients invertir d'una manera directa en renda fixa, variable i derivats de més de 25 mercats globals, en línia, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

CaixaBank Banca Privada, un model reconegut internacionalment

Recentment, CaixaBank ha estat elegida per sisè any i segon any consecutiu com la millor entitat de banca privada d'Espanya el 2024 (Best Domestic Private Bank in Spain) en una nova edició dels Global Private Banking Awards de la revista britànica Euromoney, que reconeixen l'excel·lència i millors pràctiques de banca privada en l'àmbit internacional. A més del premi nacional, CaixaBank Banca Privada ha rebut tres premis: Millor Entitat de Banca Privada per a UHNW d'Espanya 2024 (grans patrimonis), Millor Entitat de Banca Privada en Gestió Discrecional de Carteres a Espanya 2024 i Millor Entitat de Banca Privada per a serveis de family office a Espanya 2024.

La proposta de valor de CaixaBank Banca Privada ofereix diversos models de servei per adaptar-se a les necessitats i preferències de cada client, des del que sol·licita un servei d'assessorament global fins al que opera per iniciativa pròpia en la gestió del seu patrimoni mitjançant una plataforma amb capacitats globals d'inversió en valors, fons, assegurances d'estalvi i altres productes de gestió.

El model de banca privada de CaixaBank està format per un equip de 1.131 gestors especialitzats acreditats, amb una experiència mitjana de 15 anys, amb 75 centres exclusius de banca privada i 11 centres exclusius Wealth, que li permeten assegurar que els clients sempre reben un tracte pròxim. En el tancament de març, la divisió superava els 141.500 milions d'euros en recursos i valors gestionats.