Nota de premsa

L'Associació Anxiños disposarà d'un vehicle per al transport dels seus usuaris gràcies a la col·laboració de Senra Sport i la Fundació "la Caixa”

En el marc de "Fórmula Solidària", una iniciativa de CaixaBank i de CaixaBank Payments & Consumer per canalitzar el suport econòmic de la Fundació "la Caixa" i d'empreses o particulars sensibles davant les dificultats dels més vulnerables

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Acte de lliurament de “Fórmula Solidària”

• L'acció correspon a la modalitat "Mobilitat Solidària", dirigida a permetre la renovació de vehicles a les entitats socials.

• Amb aquesta aportació, Anxiños podrà garantir el trasllat diari dels infants i adolescents als quals atén fins al seu centre d'A Baña.


La Fundació "la Caixa" i el concessionari Senra Sport, en col·laboració amb CaixaBank i CaixaBank Payments & Consumer, han contribuït amb un total de 10.000 euros perquè l'Associació Anxiños, situada a A Baña, pugui adquirir un vehicle de nou places per al transport de persones amb trastorns mentals greus.

La iniciativa s'emmarca en el programa "Fórmula Solidària", una iniciativa de CaixaBank, que canalitza fons de la Fundació "la Caixa" i els suma a les aportacions d'empreses i particulars amb l'objectiu d'ajudar a fer que les entitats socials disposin dels mitjans materials per desenvolupar la seva tasca en benefici de les persones i col·lectius més necessitats.

L'acció realitzada en Dumbría pertany a la modalitat "Mobilitat Solidària", que pretén proporcionar vehicles sostenibles o adaptats a entitats socials que els necessiten amb urgència. CaixaBank i CaixaBank Payments & Consumer han canalitzat una subvenció de la Fundació "la Caixa" i la col·laboració de Senra Sport per dotar Anxiños, dedicada a l'atenció de nens i adolescents amb trastorns mentals greus, d'un nou vehicle que faciliti els trasllats fins a la seva seu d'A Baña.

A l'acte d'entrega, que ha tingut lloc en les instal·lacions de Senra Sport, a Dumbría, han assistit Manolo Senra, per part del concessionari; Jesús Mª Freire i José Manuel Martínez, per part de CaixaBank Payments & Consumer, a més de la presidenta d'Anxiños, Ruth Gómez. 

Sobre Senra Sport 

L'Acció Social, un dels pilars del Pla d'RSC de CaixaBank 

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank pot donar suport a la Fundació "la Caixa" en la seva tasca social, detectant necessitats d'entitats socials locals i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. En 2019, el 92% de les oficines del banc van donar suport algun projecte social. 

La col·laboració entre ambdues institucions fa possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries puguin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes. D'aquesta manera, cada any, més de 10.000 projectes reben, en conjunt, prop de 45 milions d'euros de la Fundació "la Caixa" a favor de més de 8.000 entitats socials de tot el país. Es tracta, majoritàriament, de projectes que aporten solucions en l'àmbit de la malaltia, la discapacitat, l'exclusió social, la pobresa infantil, la gent gran i l'envelliment. Des de l'inici de la crisi de la COVID19, Fundació "la Caixa" ha destinat, a través de CaixaBank, 9,6 milions d'euros a 1.700 projectes relacionats amb el proveïment d'aliments, material sanitari i emergències per donar resposta a les persones vulnerables més afectades per la pandèmia. 

Sobre CaixaBank Payments & Consumer 

CaixaBank Payments & Consumer, filial 100% de CaixaBank, és l'entitat líder en finançament al consum i mitjans de pagament a Espanya. 

La companyia, amb més de 15 milions de clients entre Espanya i Portugal, un crèdit viu de prop de 8.100 milions d'euros i un parc de 18,4 milions de targetes, treballa per accelerar la transformació digital i les capacitats tecnològiques del grup. Així mateix, la impulsa l'acció social en tots els seus àmbits d'actuació, en col·laboració són les seves empreses clients.

 

NOTÍCIES RELACIONADES