Nota de premsa

L’Asociación Rey Pelayo d'Avilés disposarà d'un vehicle per al transport de persones amb discapacitat intel·lectual gràcies a la col·laboració de Fundació “la Caixa”, Germotor i CaixaBank

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
En el marc de “Fórmula Solidària”, una iniciativa de CaixaBank i de CaixaBank Payments & Consumer per canalitzar el suport econòmic de la Fundació “la Caixa ” i d'empreses o particulars sensibles davant les dificultats dels més vulnerables

• L'acció correspon a la modalitat “Mobilitat Solidària”, dirigida a permetre la renovació de vehicles a les entitats socials.

• Amb aquesta aportació, l'Asociación Rey Pelayo podrà garantir un servei de transport a persones amb discapacitat intel·lectual que no tenen autonomia suficient per utilitzar el transport públic.


La Fundació “la Caixa ” i Germotor, en col·laboració amb CaixaBank i de CaixaBank Payments & Consumer, han contribuït amb un total de 15.000 euros perquè l’Asociación Rey Pelayo, ubicada a Avilés, pugui adquirir un vehicle de nou places per al transport de persones amb discapacitat intel·lectual. 

La iniciativa s'emmarca en el programa “Fórmula Solidària”, una iniciativa de CaixaBank, que canalitza fons de la Fundació “la Caixa ” i la suma a les aportacions d'empreses i particulars amb l'objectiu d'ajudar a què les entitats socials disposin dels mitjans materials per desenvolupar la seva tasca en benefici de les persones i col·lectius més necessitats. 

L'acció realitzada a Avilés pertany a la modalitat “Mobilitat Solidària”, la qual pretén proporcionar vehicles sostenibles o adaptats a entitats socials que els precisen amb urgència. CaixaBank i CaixaBank Payments & Consumer han canalitzat una subvenció de la Fundació “la Caixa ” i la col·laboració de Germotor per permetre a  la Asociación Rey Pelayo, dedicada a la integració social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual, l'adquisició de la furgoneta. 

Gràcies a aquest vehicle, l'entitat podrà garantir un servei de transport als usuaris que no tenen autonomia suficient per utilitzar el transport públic o pateixen problemes de mobilitat associats a determinades discapacitats intel·lectuals. 

A l'acte d'entrega, que ha tingut lloc en el Centre de Dono suport a la Integració  Rei Pelayo al carrer Sabino Álvarz Álvarez, 22, ubicada al municipi d'Avilés, han assistit Maria Cruz García, Presidenta de l’Asociación Rey Pelayo, Sergio Méndez, cap de vendes de Germotor i Ana Fernández Ferri, Directora oficina Store CaixaBank d'Avilés. 

Sobre Germotor

Germotor és concessionari oficial Opel a Oviedo. L'equip comercial d'Opel Germotor respon als nivells d'excel·lència del concessionari més premiat i assessora de manera ràpida i eficaç en tots els aspectes relacionats amb la compra d'un nou Opel. 

Opel Germotor comercialitza la gamma sencera d'Opel, amb una àmplia exposició de turismes i vehicles comercials-industrials, així com una diversa i variada oferta d'automòbils de segona mà, que inclou quilòmetre 0, remarketing i ocasió. 

D'altra banda, el taller de Germotor, amb un qualificat equpo professional, garanteix el funcionament dels vehicles Opel amb els últims avenços tècnics en eines, utillatges i màquines de diagnosi especialitzades en la marca. Opel Germotor està concertat com taller recomanat per les principals companyies asseguradores del ram, per agilitzar la reparació d'un sinistre de forma més còmoda i ràpida. 

L'Acció Social, un dels pilars del Pla de RSC de CaixaBank 

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank pot donar suport a la Fundació “la Caixa ” en la seva tasca, detectant necessitats d'entitats socials locals i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El 2019, el 92% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social. 

La col·laboració entre ambdues institucions fa possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries puguin accedir a ajudes econòmiques per treure endavant els seus programes. D'aquesta manera, cada any, més de 10.000 projectes reben, en conjunt, a prop de 45 milions d'euros de la Fundació “la Caixa ” a favor de més de 8.000 entitats socials de tot el país. Es tracta, majoritàriament, de projectes que aporten solucions en l'àmbit de la malaltia, la discapacitat, l'exclusió social, la pobresa infantil, els majors i l'envelliment. Des de l'inici de la crisi de la Covid-19, Fundació “la Caixa ” ha destinat, a través de CaixaBank, 9,6 milions d'euros a 1.700 projectes relacionats amb el proveïment d'aliments, material sanitari i emergències per donar resposta a les persones vulnerables més afectades per la pandèmia. 

Sobre CaixaBank Payments & Consumer 

CaixaBank Payments & Consumer, filial 100% de CaixaBank, és l'entitat líder en finançament al consum i mitjans de pagament a Espanya. 

La companyia, amb més de 15 milions de clients entre Espanya i Portugal, un crèdit viu de prop de 8.100 milions d'euros i un parc de 18,4 milions de tarjets, treballa per accelerar la transformació digital i les capacitats tecnològiques del grup. Així mateix, impulsa l'acció social en tots els seus àmbits d'actuació, en col·laboració són les seves empreses clients.

 

NOTÍCIES RELACIONADES