Nota de premsa

L'aplicació CaixaBank Pay, elegida “Millor iniciativa de pagaments per mòbil per a consumidors” en els PayTech Awards

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Aplicació CaixaBank Pay

• El jurat ha valorat especialment les últimes innovacions de l'app de pagament mòbil de CaixaBank, que inclouen l'ús de la biometria per a l'autenticació segura de pagaments físics

• CaixaBank compta amb més de 1,8 milions de clients i 2,7 milions de targetes enrolades en les seves solucions de pagament mòbil.

• CaixaBank ha estat reconegut també com el “Millor banc digital de banca de particulars a Espanya 2020” per la revista estatunidenca Global Finance.


L'aplicació CaixaBank Pay ha estat elegida “Millor Iniciativa de pagaments per mòbil per a consumidors” en els PayTech Awards 2020, que atorga la publicació britànica Fintech Futures i que reconeixen l'excel·lència i la innovació en l'ús de les tecnologies de la informació en la indústria de les finances i dels pagaments a tot el món.

El jurat ha premiat l'aplicació de pagament mòbil de CaixaBank per, entre altres aspectes, les últimes innovacions incorporades, que inclouen l'ús de la biometria per a l'autenticació segura dels pagaments físics. La tecnologia de pagament mòbil és de Visa i permet “tokenitzar” les targetes garantint el pagament segur.

Amb l'objectiu de permetre al consumidor triar la forma de pagament més adequada a les seves necessitats de manera fàcil, la plataforma ofereix la possibilitat de pagar a terminis just després de realitzar la compra i en pocs clicks. La seguretat de les operacions està garantida per CaixaProtect.

CaixaBank Pay és l'aplicació de referència en pagaments de CaixaBank. A més de facilitar pagaments amb el mòbil en establiments amb TPV contactless, l'aplicació permet gestionar tots els mètodes de pagament (targetes, Apple Pay, Samsung Pay, Fitbit i Garmin Pay) en una única aplicació i controlar totes les operacions realitzades. Amb una experiència d'usuari totalment personalitzable, l'aplicació també ofereix funcionalitats com treure diners en caixers o enviar efectiu de persona a persona a través de Bizum, operativa en la qual CaixaBank és líder a Espanya. 

CaixaBank, líder en pagaments digitals i en innovació tecnològica

La tecnologia i la digitalització són clau en el model de negoci de CaixaBank, que compta amb el lideratge en mitjans de pagament, amb un parc de més de 18 milions de targetes, i la base més gran de clients digitals d'Espanya (7 milions). Concretament, CaixaBank Pay, llançada el 2015, s'ha convertit en una aplicació de pagaments de referència a Espanya amb més de 1,8 milions de clients i 2,7 milions de targetes mòbils enrolades.

Gràcies a la seva estratègia de transformació digital, CaixaBank s'ha situat entre els bancs millor valorats del món per la qualitat dels seus productes i serveis digitals, amb reconeixements com el de “Millor entitat del món en Banca de Particulars 2020” i “Millor Banc a Espanya 2020” per la revista estatunidenca Global Finance. Aquests premis se sumen als obtinguts en l'àmbit de la banca digital, com el “Millor banc digital en banca de particulars a Espanya 2020”, i en l'àmbit de banca privada, en el qual CaixaBank ha estat reconeguda com a “Millor entitat de Banca Privada d'Europa per la seva cultura i visió digital 2020”.

 

NOTÍCIES RELACIONADES