Nota de premsa

La valenciana Eva Ángel Bernabe guanya la fase territorial del “Premi A Dona Professional Autònoma” a la Comunitat Valenciana

La valenciana Eva Ángel Bernabe guanya la fase territorial del “Premi A Dona Professional Autònoma” a la Comunitat Valenciana

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
La valenciana Eva Ángel Bernabe guanya la fase territorial del “Premi A Dona Professional Autònoma” a la Comunitat Valenciana

• La fundadora de Reborn Vintage optarà al guardó nacional, dotat amb 6.000 euros i una campanya de difusió a través de l’Asociación de Trabajadores Autónomos.

• El projecte del seu negoci de moda sostenible consisteix en la transformació de peces vintage per donar-los una segona vida.

• En total a Espanya, en aquesta segona edició han participat 1.023 professionals autònomes, de les quals més de 53 són de la Comunitat Valenciana.

 

Eva Ángel, fundadora de Reborn Vintage, empresa dedicada a la moda sostenible, ha  estat seleccionada per la seva trajectòria professional com la guanyadora de la Direcció Territorial de la Comunitat Valenciana de la segona edició del Premi A Dona Professional Autònoma CaixaBank. 

Amb aquests guardons, CaixaBank reconeix la trajectòria de treballadores per compte propi d’Espanya i dona suport a la labor i l’aportació a la societat d’aquest col·lectiu, que és una peça clau en l'economia.

Eva Ángel és diplomada en Disseny d’interior i en Organització i Protocol. Va ser dissenyadora d'estands de Fira, supervisora en empresa d'esdeveniments, va crear una marca de samarretes i posteriorment li va sorgir l'oportunitat de fusionar el disseny d'interior, màrqueting i moda sostenible amb aquest projecte, que consisteix en la transformació de peces vintage per donar-los una segona vida. Està a punt d’obrir la seva tercera botiga a València, al barri de Ruzafa per crear un Atelier Vintage & botiga de Denim Vintage. Ho ha complement amb el llançament d’una web per oferir els seus productes a la resta d’Europa.

Eva Ángel ha estat seleccionada entre més de 53 candidatures que s’han presentat a la Comunitat Valenciana. Per a la seva elecció, el jurat (integrat per directius de CaixaBank) ha valorat la fortalesa dels seus productes i serveis, així com el grau d’innovació del seu projecte professional, la incidència en la creació d'ocupació o qüestions relacionades amb la sostenibilitat i l'impacte social, entre altres factors.

En el conjunt del territori espanyol, han participat 1.023 professionals autònomes, el que suposa un increment del 48% respecte la primera edició.

Eva Ángel optarà, juntament amb les altres 13 premiades en la fase territorial (una per cada Direcció Territorial de CaixaBank), al guardó nacional. La guanyadora del premi nacional obtindrà una dotació econòmica de 6.000 euros per destinar a accions de formació empresarial i personal. A més, rebrà un diploma acreditatiu i es beneficiarà d’una campanya de difusió a través dels canals de comunicació de l’Asociación de Trabajadores Autónomos

Excel·lència professional de les dones autònomes

Amb aquests guardons, CaixaBank pretén reconèixer l'excel·lència empresarial de les professionals autònomes, tant pel que fa a l'èxit de la seva activitat empresarial present com a la trajectòria general de la seva carrera.

Tal com es desprèn del ‘Informe Dona Autònoma 2020’ elaborat per l’Associació de Treballadors Autònoms (ATA), a Espanya hi ha 1,17 milions de dones autònomes, el que representa el 35,8% del total del col·lectiu. Per sectors, el comerç és el triat majoritàriament per les dones autònomes (25,5%).

En l’última dècada, les dones autònomes han crescut un 11,5% enfront de l’increment del 2,4% dels homes.

CaixaBank, compromesa amb la diversitat i la igualtat d’oportunitats

CaixaBank és conscient de la importància que tenen les professionals que treballen per compte propi en el pes de l'economia i llança per segon any aquest premi com a mostra de suport i reconeixement a aquest col·lectiu clau.

Entre les iniciatives més destacades de CaixaBank pel seu suport a la diversitat i a la igualtat d'oportunitats, cal citar el programa de diversitat Wengage, un projecte transversal desenvolupat per persones de tots els àmbits de CaixaBank per fomentar i visualitzar la diversitat de gènere, funcional i generacional. Així mateix, CaixaBank promou diferents premis i reconeixements al lideratge empresarial (Premis Dona Empresària CaixaBank) o a l'excel·lència acadèmica (Premis WONNOW); o línies d'acció vinculades a l'esport (patrocini de la selecció femenina de bàsquet).

D’altra banda, CaixaBank és també l’entitat financera de referència en serveis financer al col·lectiu d'autònoms, on compta amb una quota de mercat del 44,8%, amb més de 1,49 milions de clients. D'aquesta xifra, el 37% són dones.

 

NOTÍCIES RELACIONADES