Nota de premsa

Els clients de CaixaBank i imaginBank ja poden pagar amb Apple Pay

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Pagament amb targetes Visa de CaixaBank mitjançant Apple Pay

• L'aposta pel pagament mòbil de CaixaBank es reforça amb el desenvolupament de nous serveis en benefici del client i de la millor experiència d'usuari.

• CaixaBank és líder a Espanya en mitjans de pagament i banca electrònica, amb més de 15 milions de targetes en tots els formats: tradicional, mòbils, virtuals, “wearables”, etc.

CaixaBank, l'entitat financera líder en el sector de mitjans de pagament electrònics a Espanya amb més de 15 milions de targetes emeses, llança avui Apple Pay, l'innovador sistema de pagament mòbil que combina rapidesa i conveniència de forma senzilla i amb totes les garanties de seguretat i privacitat. El servei ja està disponible per a targetes Visa emeses per CaixaBank.

D'aquesta manera, l'entitat presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar reforça la seva aposta pels pagaments mòbils i el desenvolupament de nous serveis de mobilitat. Actualment, CaixaBank és l'entitat financera líder en banca mòbil a Espanya, amb 4,2 milions de clients que operen a través del terminal i la creació del primer banc mobile only amb imaginBank, on l'operativa es realitza exclusivament a través d'apps.

Com afirma Juan Alcaraz, director general de CaixaBank, “el llançament d'Apple Pay permet a la nostra entitat reforçar el lideratge en banca electrònica i en banca mòbil. Actualment, CaixaBank compta amb el major número de clients que operen a través del seu mòbil a Espanya. En aquest sentit, innovar en el disseny de noves solucions digitals ens permet seguir creixent, tant en número de clients i operacions com en l'experiència d'usuari i la qualitat de servei, l'element clau en el model de negoci de CaixaBank”.

La seguretat i la privacitat són la clau d'Apple Pay. Quan els clients utilitzen Apple Pay per pagar, la seva targeta de dèbit o crèdit no està emmagatzemada ni en el seu terminal mòbil ni en els servidors d'Apple. En el seu lloc, se li assigna un número de targeta digital, encriptat i perfectament guardat en l'element segur del telèfon, que s'utilitza una sola vegada per cada operació de compra.

Apple Pay és fàcil de configurar i permet als seus usuaris continuar gaudint de tots els serveis de les targetes Visa de CaixaBank. El sistema és compatible amb iPhone SE, iPhone 6 i superiors i Apple Watch.

Apple Pay també es pot utilitzar per a compres online a través d'apps i de webs. En aquest cas, el procés resulta tan senzill com tocar amb el dit el sensor Touch ID, de forma que s'eliminen els formularis per a introduir les dades de la targeta o de facturació. Per a compres online, Apple Pay funciona amb iPhone 6 i superiors, iPhone SE, iPad Air 2 i iPad mini 3 o superiors, i també a través del navegador Safari en qualsevol model de Mac llançat a partir de l'any 2012, amb sistema operatiu macOS Sierra. En aquest cas, el pagament s'acabarà confirmant amb iPhone 6 o superior, amb Apple Watch, o amb el sensor TouchID per als nous ordinadors MacBook Pro.

Per a més informació sobre Apple Pay, visita: http://www.apple.com/apple-pay/

Sobre CaixaBank

CaixaBank és l'entitat financera líder en mitjans de pagament a Espanya, amb més de 15 milions de targetes en circulació (incloent també les targetes en format mòbil i en format wearable), una quota de mercat en compres del 23,1% i més de 340.000 TPV instal·lats. L’any 2016, les targetes de CaixaBank van facturar 33.457 milions d'euros en comerços (un 14,3% més que l’any 2015) dels quals 5.196 milions d'euros són compres per Internet. Així mateix, els datàfons van registrar un creixement del 17% en operacions en comerços, amb 1.119 milions d'operacions, i van registrar una facturació de 40.881 milions d'euros, un 14% més que l’any 2015.

L'entitat ha rebut reconeixements internacionals per ser la primera entitat del món en impulsar alguns projectes clau en innovació en mobilitat i mitjans de pagament dels últims anys. A més d'impulsar el pagament mòbil i el pagament sense contacte en Espanya, ha desenvolupat innovacions com els wearable de pagament.

 

NOTÍCIES RELACIONADES