Nota de premsa

El Consell d’Administració de CaixaBank aprova traslladar el seu domicili social a València

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Serveis territorials de CaixaBank

• La decisió té com a objectiu protegir els interessos dels clients, accionistes i empleats de l’entitat, garantint la permanència de l’entitat a la zona euro sota la supervisió del Banc Central Europeu (BCE).

 

Amb l'objectiu de salvaguardar plenament la seguretat jurídica i regulatòria consubstancial a l'exercici de la seva activitat, el Consell d'Administració ha decidit per unanimitat, davant la situació actual a Catalunya, traslladar el domicili social al carrer Pintor Sorolla, 2-4, de València.

La decisió té com a objectiu protegir els interessos dels clients, accionistes i empleats, garantint en tot moment la permanència de l'entitat a la zona euro sota la supervisió del Banc Central Europeu (BCE).

La continuïtat en la zona euro garanteix a CaixaBank seguir comptant amb òptimes condicions de finançament per, al seu torn, mantenir el flux de crèdit a famílies i empreses a Catalunya i a la resta d'Espanya així com preservar la integritat dels dipòsits dels seus clients.

El trasllat del domicili social no comporta moviment d'empleats, ja que l'entitat compta amb seus corporatives i operatives en diverses ciutats d'Espanya.

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya i una de les principals companyies de l'IBEX 35. El banc compta amb 15,8 milions de clients en el mercat ibèric, 5.468 oficines, la major xarxa comercial de la península, i més de 37.000 empleats.

 

NOTÍCIES RELACIONADES