Nota de premsa

El Consell Assessor Territorial de CaixaBank a Balears analitza les previsions en la seva primera reunió d’aquest any

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
De pie (de izda. a dcha.): Naomi Riu, José Díaz Montañés, Carmen Planas, Jaume Masana, José Francisco Conrado de Villalonga, Othman Ktiri, Corina Graff y Marcos Marí; y sentados: Lina Mascaró, Vicente Fenollar, María Cruz Rivera y Juan Manuel Costa

• El director de Negoci de CaixaBank, Jaume Masana, ha participat en la reunió de l’òrgan consultor a Balears en la qual, també, ha intervingut la directora territorial de CaixaBank a Balears, María Cruz Rivera

• El Consell Assessor Territorial té com a objectiu vetllar pels interessos financers i socials dels clients del banc a les illes

 

CaixaBank ha reunit aquest divendres el seu Consell Assessor Territorial a les Balears en la que ha estat la primera trobada anual d‘aquest òrgan consultiu. La reunió, celebrada a la seu de la Direcció Territorial de CaixaBank a Palma, ha comptat amb la intervenció de Jaume Masana, director de Negoci de CaixaBank, y de María Cruz Rivera, directora territorial de CaixaBank a les Balears.

Durant l’encontre, els membres del Consell Assessor Territorial de Balears han debatut sobre les principals variables de la conjuntura econòmica actual i han analitzat el tancament de 2023, així como les previsions de futur elaborades por CaixaBank Research, el servei d’estudis de la entitat, amb les dades específiques de Baleares. A més, han analitzat els resultats de l’entitat de l’exercici anterior.

Altres qüestions que se s’han tractat en la reunió han estat el compromís de l’entitat per potenciar la qualitat de servei i l’experiència del client, així como el balanç de crèdits concedits a empreses i sector turístic de Balears que han superat els 1.900 milions d’euros y els 955 milions d’euros, respectivament.

El Consell Assessor està presidit per José Francisco Conrado de Villalonga i compta amb els següents membres: Carmen Planas, presidenta de la Confederació d’Associacions Empresarials de Balears (CAEB); Encarna Piñero, consellera delegada del Grup Piñero; Corinna Graf, CEO de Puerto Punta Portals; Juan Manuel Costa, director i fundador del Grupo Paya Hotels y José Díaz Montañés, CEO de Artiem Hotels; Marcos Mari, vicepresident del Grup Insotel i conseller delegat de Trasmapi; Lina Mascaró, presidenta del Grupo Mascaró; Vicente Fenollar, president executiu del Consell en Ávoris i director general Econòmic Financer del Grup Barceló; Naomi Riu, directora financera de RIU Hotels & Resorts, i Othman Ktiri, CEO i fundador de OK Mobility.

El Consell Assessor de CaixaBank a les Balears treballa amb l’objectiu de garantir les funcions de representació institucional, de seguiment de l’activitat financera i de l’acció social de l’entitat a les illes. A més, aspira a reforçar l’arrelament i la vinculació històrica que l’entitat financera té a les illes.

Els membres d’aquest òrgan consultiu son persones de reconeguda trajectòria y prestigi professional de la societat balear que assessoren e informen a l’entitat financera sobre aquelles qüestions que afectin a la seva situació econòmica, a les perspectives de desenvolupament o les oportunitats que pugin projectar-se a la zona. La durada del seu mandat és de tres anys, encara que poder ser reelegits.