Nota de premsa

El bàsquet arriba al Extreme Barcelona amb el Plaza 3x3 CaixaBank

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Equip de campiones d'una de les parades del Plaza 3x3 CaixaBank 2021, que ja ha visitat València, Castelló i Màlaga

• El torneig Plaza 3x3 CaixaBank comptarà amb 6 pistes de bàsquet, els pròxims 25 i 26 de setembre, al Parc del Fòrum durant l'Extreme

El Parc del Fòrum respirarà bàsquet durant el cap de setmana del Extreme Barcelona amb l'arribada del Plaza 3x3 CaixaBank, el torneig de bàsquet 3x3 gratuït més gran d'Espanya que arriba el cap de setmana de la Mercè de la mà de la Federació Espanyola de Bàsquet. Una aposta de l'organització de l'esdeveniment i CaixaBank que oferirà a la ciutadania una activitat esportiva divertida i participativa, enriquint l'oferta de la pràctica i l'espectacle dels esports urbans.

El Plaza 3x3 CaixaBank, que s'ha consolidat com un èxit en altres ciutats espanyoles, comptarà en el recinte del Extreme Barcelona amb un espai propi configurat amb 6 pistes. Jugadors i jugadores de totes les categories (el dissabte Mini, Infantil, Júnior i Sènior,i el diumenge Pre-mini, Pre-Infantil i Cadet) gaudiran de dues jornades completes de bàsquet davant la mirada del públic de l'esdeveniment que podrà viure així la seva passió per aquest esport olímpic. Una activitat que es durà a terme seguint els protocols sanitaris, per a garantir el benestar de tots els participants i visitants.

Des de l'organització del Extreme, s'ha volgut introduir aquesta activitat “perquè volem que tots els joves de la ciutat gaudeixin de la festa del bàsquet a l'entorn dels esports urbans. El 3x3 encaixa per concepte dins de l'esdeveniment i apostar pel Plaza 3x3 CaixaBank és un èxit assegurat per la seva prèvia trajectòria, implicant milers de jugadors i jugadors de tota Espanya des del 2012”, ha explicat Víctor Casanovas, de la direcció de SevenMila, empresa organitzadora de l'esdeveniment.

El circuit de bàsquet 3x3 més gran del país amb més de 42.000 participants des de 2012

La FEB i CaixaBank van posar en marxa el programa Plaza 3x3 l’any 2012. Des de llavors, el Plaza 3x3 CaixaBank s'ha convertit en el circuit de bàsquet de 3x3 més gran d'Espanya. Les nou parades de l’edició 2019, l'última que es va poder celebrar complerta, van elevar les xifres d'aquest programa de promoció del bàsquet al carrer a més de 42.000 participants i 200.000 visitants. Un balanç molt positiu d'aquest emblemàtic programa, que en les seves vuit edicions ha visitat ja 39 ciutats de tota Espanya.

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet espanyol

CaixaBank és soci patrocinador de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) i patrocinador oficial de la selecció espanyola, tant femenina com masculina, en totes les seves categories, que van des de l'absoluta fins a la sub-16, i patrocinador principal de la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física, amb l'objectiu d'impulsar el bàsquet en cadira de rodes.

L'entitat financera s'ha involucrat amb el bàsquet nacional des de l'any 2013 i la seva implicació i activació de múltiples iniciatives entorn d'aquest esport han ajudat a visibilitzar i ampliar la repercussió dels majors èxits internacionals.

En la seva implementació de l'estratègia de patrocini local, CaixaBank ha col·laborat amb els principals esdeveniments de bàsquetbol que s'han celebrat en l'última dècada a Espanya, tant professionals com amateurs, traslladant els valors de l'esport a tots els racons del país.

 

NOTÍCIES RELACIONADES