Nota de premsa

CaixaBank rep el premi a la millor labor de comunicació en accions relacionades amb la sostenibilitat i l'esport

I Premis Sostenibilitat, RSE i Esport

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Alfredo Bustillo, director de l’àrea de patrocinis a CaixaBank, recull el premi.

• Savex, amb la col·laboració de Patrocina un Esportista, ha organitzat els I Premis Sostenibilitat, RSE i Esport amb l'objectiu de reconèixer a aquelles empreses i institucions que lluiten per la sostenibilitat mediambiental i social en l'esport.

• El Reial Madrid, la Lliga F, el Reial Betis Balompié, la Fundació Alberto Contador, Beone, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, Ilunion, Mondo, Centre Nacional de Golf, ADESP i la Fundació Ecomar han estat els altres premiats en aquest certamen.

 

Els I Premis Sostenibilitat, RSE i Esport celebrats aquesta tarda a l'Hotel Ilunion Pio XII (Madrid) han reconegut a empreses i institucions que destaquen per la seva aposta per la sostenibilitat, tant mediambiental com social, sempre relacionada amb el món esportiu. En concret, en aquesta primera edició s'ha prestat especial atenció a un dels problemes mediambientals més rellevants per als propers anys: l'emmagatzematge energètic.

En aquesta primera edició, CaixaBank ha estat reconeguda amb el premi “Comunicació en Accions de Sostenibilitat Social relacionades amb l'Esport”. El premi ha estat lliurat per Víctor Conde, director General de l'Associació de Màrqueting d'Espanya. Alfredo Bustillo, director de l'àrea de patrocinis de CaixaBank, ha recollit el guardó.

En el seu discurs, Alfredo Bustillo ha afirmat que “és un orgull que es premiï la nostra aposta social a través de l'esport”. El director de l'àrea de patrocinis de CaixaBank ha explicat que “a CaixaBank fem costat a l'esport adaptat a través d'acords molt importants amb el Comitè Paralímpic Espanyol i la FEDDF, entre altres; però entenem que la sensibilitat per l'esport en el seu àmbit social deu impregnar tota la nostra estratègia, des dels clubs de futbol al bàsquet o a les carreres populars. Per això generem activacions i contingut perquè les gaudeixin i capitalitzin col·lectius en risc d'exclusió social. Busquem que aquest ADN social que sempre ha caracteritzat a CaixaBank es traslladi a la totalitat dels patrocinis.”

Entre els altres premiats també es troben entitats com el Reial Madrid, reconegut amb el Premi “Especial Patrocina un Esportista”; la Lliga F amb el seu Premi “Igualtat de la dona”; el Reial Betis Balompié, reconegut amb el Premi “Sostenibilitat en el Futbol”; la Fundació Alberto Contador, guanyadora del Premi “Sostenibilitat en el Ciclisme”; Beone, reconeguts amb el Premi “Sostenibilitat en Instal·lacions Esportives i Fitness”; la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, premiada amb el Premi “LG a la Sostenibilitat en l'Àmbit Municipal”; ILUNION, guanyador del Premi “RSE i Esport”; Mondo, amb el seu Premi “Sostenibilitat en el pàdel”; el Centre Nacional de Golf, guanyador del Premi “Sostenibilitat i RSE en el Golf”; ADESP, reconeguda amb el Premi “Sostenibilitat en Institucions Esportives” i la Fundació Ecomar, reconeguda amb el Premi “Esport, l'aigua i els oceans”.

En la gala s'han reunit importants figures del món esportiu com Beatriz Álvarez, presidenta de la Lliga F; Theresa Zabell, esportista olímpica i presidenta de la Fundació Ecomar; José Hidalgo, president de la ADESP (Associació de l'Esport Espanyol); Gonzaga Escauriaza, president de la Real Federació Espanyola de Golf; Ramón Morcillo, president de la Federació Espanyola de Pàdel, Jaime de Jaraíz, president i CEO d'LG Espanya i Portugal; Francisco Javier Contador, Director de la Fundació Alberto Contador o Ernesto Aspe, Director General de Matrix, entre d’altres.

La vinculació històrica de CaixaBank amb l'esport

CaixaBank, amb més de 30 anys d'experiència, és una de les empreses pioneres del patrocini esportiu del nostre país. A través d'aquest, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic en tot el seu territori d'influència, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat. L'entitat és present en quatre segments com són el futbol, bàsquet, running i esport paralímpic amb més de 300 acords vigents.

A través de la major xarxa d'oficines del sector repartida per tot el país, CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori i compta amb una vocació d'entitat pròxima amb el client, que es tradueix en patrocinis estatals, regionals i locals com a estratègia adequada per a generar notorietat segons les necessitats de cada zona.

Actualment, CaixaBank és el banc dels clubs de futbol a Espanya, ja que patrocina al 80% dels equips de futbol masculí professional i més de la meitat dels clubs femenins de primera divisió. A més, l'entitat financera és soci patrocinador de la Federació Espanyola de Bàsquet i patrocinador oficial de la Selecció Espanyola, tant femenina com masculina en totes les seves categories, així com patrocinador oficial de 9 pedreres de bàsquet ACB dedicades a la formació dels més joves. En running, CaixaBank és present en 50 de les principals carreres populars del país i compta amb un equip propi de #runnersCaixaBank, format per empleats, entre els quals fomenta hàbits de vida saludable. A més, el banc és patrocinador oficial del Comitè Paralímpic Espanyol, a través del que ajuda a tots els atletes paralímpics a competir via el programa ADOP, així com patrocinador de la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física.

 

NOTÍCIES RELACIONADES