Nota de premsa

CaixaBank renova com a patrocinador oficial del Real Club Esportiu Espanyol de Barcelona per quatre temporades

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank renova com a patrocinador oficial del RCE Espanyol

• L'entitat financera i el club desenvoluparan una intensa col·laboració en tres àmbits: drets de marca, finances i accions innovadores dirigides als aficionats, com la recent app mòbil que converteix el RCDE Stadium en el primer recinte “cashless” del futbol espanyol.

• L'acord reforça el posicionament de CaixaBank com el banc dels clubs de futbol a Espanya, amb el patrocini de 30 equips de futbol professional.


CaixaBank i el RCD Espanyol de Barcelona han signat un nou acord mitjançant el qual l'entitat bancària renova la seva condició de patrocinador oficial del club fins a l'any 2024. L'entitat financera, presidida per Jordi Gual i de la qual Gonzalo Gortazar és el seu conseller delegat, ha volgut seguir mostrant el seu suport i compromís amb l'equip blanc-i-blau i amb tota la seva afició.

L'acord entre ambdues entitats estableix el patrocini de CaixaBank, gràcies al qual l'entitat financera tindrà diverses contraprestacions en concepte de drets exclusius de marca. Aquests drets són vinculants a les diferents instal·lacions esportives del club. El patrocini també inclou paquets d'hospitality per a clients de l'entitat i publicitat en l'estadi, així com en els diferents canals de comunicació del RCD Espanyol.

D'altra banda, l'acord renova la relació que CaixaBank ha mantingut des de fa més de 25 anys amb el club com el banc de referència per a la seva operativa financera i manté la col·laboració en uns altres àmbits comercials, com l'emissió de targetes financeres dissenyades i personalitzades per als simpatitzants de l'equip.

Al mateix temps, el renovat compromís entre el club i l'entitat financera permetrà a CaixaBank desenvolupar, activar i coordinar conjuntament innovadores accions dirigides als aficionats.

Per exemple, quan el públic pugui tornar als estadis, tots els assistents podran gaudir de la nova aplicació oficial de RCD Espanyol, una de les primeres del món a portar wallet integrat per potenciar els serveis comercials i convertir l’RCDE Stadium en el primer recinte futbolístic cashless d'Espanya.

Els aficionats podran reservar des del mòbil tot el que calgui per gaudir d'un partit i recollir-ho en l'estadi sense fer cues i sense portar damunt ni diners ni targetes. Entre les funcionalitats de la nova app destaquen l'accés a l'estadi sense portar l'entrada física, la cessió de l'abonament de manera segura, la compra de productes de restauració per recollir a una hora pactada sense fer cues o la compra de merchandising.

CaixaBank, el banc dels clubs de futbol

CaixaBank va impulsar el 2011 una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels clubs de futbol a Espanya. Actualment, l'entitat patrocina 30 equips de futbol professional de tota la geografia espanyola.

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb la pràctica esportiva, com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat.

A través d'aquesta acció, sota la nomenclatura Family Futbol, CaixaBank avança en la generació de negoci en oferir experiències úniques i avantatges financers exclusives als seus clients en cada territori d'influència de l'entitat.

L'objectiu d'aquesta estratègia se centra en incrementar la notorietat de marca, captar i fidelitzar als aficionats per convertir-los en clients fruit d'iniciatives diferencials, així com a aprofitar noves oportunitats comercials fruit d'accions acordades amb els clubs de futbol patrocinats.

A través del programa Family Futbol, CaixaBank ha comercialitzat 200.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 25.000 nòmines i ha finançat 50.000 abonaments.

 

NOTÍCIES RELACIONADES