Nota de premsa

CaixaBank reforça la col·laboració amb administracions públiques i entitats per emetre 200.000 targetes d'ajudes socials de forma urgent

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Targeta prepagament

• L'ús de targetes prepagament permet mantenir prestacions socials malgrat les restriccions de circulació i el tancament de serveis socials.

• Es tracta de targetes recarregables, amb la despesa limitada a un import determinat prèviament i programades perquè el consum es faci només en establiments d'alimentació i farmàcies.

CaixaBank ha reforçat la seva línia de col·laboració amb administracions públiques i entitats socials per emetre de forma urgent més de 200.000 targetes d'ajudes socials durant l'estat d'alarma per la COVID-19.

Aquestes targetes van destinades a persones beneficiàries d'ajudes socials que ara, a causa de les restriccions de circulació i el tancament de serveis socials, no poden accedir a la prestació que rebien. Les institucions sí poden fer-los arribar l'ajuda mitjançant targetes prepagament, preparades per disposar únicament d'un determinat import, carregat prèviament. A més, són targetes recarregables, amb el que l'ajuda es pot renovar periòdicament sense que l'usuari hagi de fer cap tràmit, i poden programar-se de manera que el consum es faci només en determinats tipus d'establiments (per exemple, supermercats i farmàcies).

L'entitat presidida per Jordi Gual i el qual conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar ofereix aquest servei a les administracions públiques i organitzacions socials amb les que col·labora habitualment. Tanmateix, la situació actual ha fet que la necessitat de targetes per a ajudes socials es dispari en gairebé uns dies. CaixaBank ha fet front a la situació reforçant la seva capacitat d'emissió de targetes prepagament i enfortint la col·laboració amb les institucions clients que els han traslladat la seva necessitat de disposar d'una alternativa a la distribució presencial d'ajudes.

Per als beneficiaris, l'ús de targetes prepagament també aporta múltiples avantatges. Poden utilitzar-se sense necessitat de tenir compte bancari ni ser client d'una entitat concreta. A més, compten amb els serveis característics de les targetes de CaixaBank: permeten consultar el saldo i els moviments en els caixers o en la web www.moneytopay.com i ofereixen la protecció CaixaBankProtect davant operacions fraudulentes realitzades per tercers.

Targetes prepagament: una solució emergent amb múltiples finalitats

MoneyToPay és la filial de CaixaBank especialitzada en el negoci de prepagament, amb un parc de gairebé 2 milions de targetes.

Les finalitats de les targetes prepagament són múltiples: a més de les ajudes socials, també s'utilitzen per a compres per Internet, pagaments corporatius o regals, així com noves solucions lligades a la transformació digital i l'eclosió del comerç electrònic.

 

NOTÍCIES RELACIONADES