Nota de premsa

CaixaBank, premiada com a ‘Millor Entitat de Banca Privada a Europa en Big Data i Intel·ligència Artificial’ i en ‘Comunicació i Màrqueting digital’ per PWM (Grup FT)

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank Banca Privada

• El doble reconeixement a CaixaBank Banca Privada és el resultat d'una estratègia de contínua innovació que ha portat l'entitat al lideratge en l'ús de les noves tecnologies per millorar la comunicació digital i la relació amb els seus clients.

• En els últims anys, l’entitat s’ha posicionat com a pionera en l'anàlisi de Big Data i la intel·ligència artificial per a la creació d'algoritmes per a una segmentació més adient dels seus clients de Banca Privada.

 

CaixaBank, banc líder a Espanya, ha rebut per primera vegada en la història dos guardons en un mateix any en els premis internacionals Wealth Tech Awards de la britànica Professional Wealth Management (PWM), la revista especialitzada en banca privada i gestió de patrimonis del Grup Financial Times.

En aquesta edició, CaixaBank ha revalidat el títol de ‘Millor Entitat de Banca Privada a Europa en Anàlisi de Big Data i Intel·ligència Artificial 2022’, que ja va obtenir l’any 2021, i ha rebut a més el de ‘Millor Entitat de Banca Privada a Europa en Comunicació i Màrqueting Digital 2022’.

Els premis, que celebren enguany la seva cinquena edició, reconeixen les entitats de banca privada que destaquen per la seva excel·lència tecnològica, la seva innovació i la seva transformació digital. El jurat, format per professionals especialitzats en el sector, ha analitzat els productes i serveis d’entitats de banca privada de tot el món per destacar aquelles innovacions que més estan contribuint a impulsar el canvi en el sector.

El doble reconeixement a CaixaBank Banca Privada és el resultat d’una estratègia de contínua innovació que ha portat l’entitat al lideratge en l’ús de les noves tecnologies per millorar els seus productes i serveis, amb l’objectiu d’oferir la millor experiència de client.

En els darrers anys, l’entitat s’ha posicionat com a pionera en l’anàlisi de big data i la intel·ligència artificial per a la creació d'algorismes amb els quals dur a terme no sols una segmentació més adient dels seus clients de Banca Privada, sinó també una detecció precoç de patrons que indiquin que aquest client és demandant d'un servei especialitzat. D’aquesta manera, l’entitat ha incrementat el coneixement dels seus clients, permetent-li oferir una proposta de valor més personalitzada, amb un millor assessorament, més flexible i eficient.

En l’àmbit de la comunicació i màrqueting digital, el jurat ha valorat les noves eines de comunicació llançades per l’entitat en la seva aposta per oferir la millor experiència per als seus clients, tant per a aquells que prefereixen anar a les oficines físiques de l’entitat per parlar amb el seu gestor en persona, com aquells que demanden una més gran flexibilitat i comoditat a l'hora de relacionar-se i operar amb el seu banc.

Per a Víctor Allende, director de Banca Privada de CaixaBank: “En els darrers anys, s'ha enfortit el nostre model híbrid de relació que combina l'atenció personalitzada a oficines especialitzades amb les millors eines digitals de relació amb el client gràcies al reforç dels canals de comunicació i les xarxes socials de l'entitat. Així mateix, la intel·ligència artificial i el Big Data juguen un paper crucial en la innovació del sector de l'assessorament i la gestió d'actius generant més eficiència comercial i millor servei al client, ja que ens permeten personalitzar els models d'atenció i el disseny dels productes i serveis”.

A més, la revista PWM ha premiat també el negoci de banca privada del portuguès Banc BPI, del Grup CaixaBank, com a ‘Millor Entitat de Banca Privada a Europa en gestió digital de carteres 2022’.

El lliurament dels Wealth Tech Awards 2022 de PWM va tenir lloc ahir, 23 de juny, a la ciutat de Londres, en una trobada en el qual es van donar cita destacats representants del sector de la banca privada global.

En els darrers mesos, CaixaBank ha rebut diversos premis en l’àmbit de la innovació, com el de ‘Banc més innovador a Europa Occidental 2022’ atorgat per la revista estatunidenca Global Finance, o el de ‘Banc més Innovador del Món (Global Innovator)’ en els premis sectorials EFMA-Accenture Banking Innovation Awards 2021.

CaixaBank Banca Privada

La proposta de valor de CaixaBank Banca Privada ofereix diferents models de servei per adaptar-se a les necessitats i preferències de cada client. El model de Banca Privada de CaixaBank està conformat per un equip de prop de 1.000 professionals especialitzats i té 73 centres específics distribuïts per tot el territori.

El negoci de Banca Privada centra la seva estratègia en l’alta qualificació, compromís i talent dels gestors de l’entitat, i en els últims avenços tecnològics, amb l’objectiu d’oferir la millor experiència de client en qualsevol moment i lloc.

 

NOTÍCIES RELACIONADES