Nota de premsa

CaixaBank organitza una jornada gastronòmica per reforçar el vincle amb els seus clients de banca privada a Balears

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Jornada de Banca Privada 'En Esencia' a Palma de Mallorca 2019

• Mallorca acull un nou esdeveniment del programa ‘En Essència 2019’, acció que busca fidelitzar als clients de banca privada amb experiències exclusives.

• Uns 150 clients de les Illes han pogut viure una experiència gastronòmica al Castell de Bendinat amb una mostra gastronòmica dels diferents mercats del món a càrrec del xef Paco Roncero.

• CaixaBank compta 640 professionals de Banca Privada en els seus centres especialitzats, que atenen a més de 60.000 clients i gestionen un patrimoni de 64.912 milions d'euros.

CaixaBank va celebrar ahir a la nit, al Castell de Bendinat, l'esdeveniment En Essència 2019, acció emmarcada dins del programa dissenyat per CaixaBank per reforçar la relació amb els seus clients en el segment de banca privada. La directora territorial de CaixaBank a Balears, i la nova directora comercial de Banca privada, Cecilia Santos, van fer d'amfitriones en el sopar convocat per a 150 clients de l'entitat financera de les Illes.

L'experiència, que consistia a recórrer una ruta de cinc córners inspirats en la riquesa gastronòmica dels mercats d'Àfrica, Àsia, Amèrica, Europa i Oceania, va estar liderada pel xef guanyador de dues Estrelles Michelin, tres Soles de la Guia Repsol i Premi Nacional de Gastronomia el 2006, Paco Roncero.

Després de diferents gires gastronòmiques en les quals el protagonista principal ha estat la cuina i la degustació de plats elaborats per diferents xefs del país, el 2019 CaixaBank Banca Privada i Asset Management han desenvolupat una trobada gastronòmica memorable i lligat a una identitat plural: les cuines del món.

Mercats gastronòmics del món

En aquest context, Paco Roncero va preparar una jornada a la qual es va voler promocionar la cultura i sabor d'altres continents per aconseguir una posada en escena que realcés la proximitat, calidesa i qualitat en matèria primera de la gastronomia mundial.

El format mercat buscava crear un espai que històricament ha propiciat moments de socialització perquè els clients gaudissin d'una jornada lúdic-gastronòmica de primer nivell. Tot en un mateix lloc per brindar experiències i plaers com les olors, sabors i matisos de cada racó del planeta.

Els convidats van tenir l'oportunitat de veure i provar una degustació de plats fent un recorregut per les receptes en els cinc continents.

L'esdeveniment En Essència “Mercats del món” va estar amenitzat amb música tribut a Michael Bublé.

Una iniciativa consolidada per l'èxit de públic i resultats

L'entitat financera va apostar per primera vegada per la creació d'un esdeveniment propi el 2014 per fomentar la relació amb els seus clients de banca privada. Davant el bon acolliment d'aquestes trobades, ha decidit organitzar una gira per diverses ciutats espanyoles.

En aquesta ocasió s'ha creat l'exposició “Mercats del món”. Aquesta serà itinerant per Espanya i posarà en valor els productes de cada continent. El circuit ‘En Essència 2019’ visitarà, en els pròxims dos mesos, les ciutats de Palma, Pamplona i Alacant, a més de les trobades ja organitzades a Marbella, Toledo i Barcelona.

CaixaBank Banca Privada, referència en el sector

CaixaBank Banca Privada, el servei especialitzat de CaixaBank per a alts patrimonis, compte, a tancament de 2018, amb 60.023 clients, un 2’6% més que l'any anterior. L'entitat financera gestiona un total de 64.912 milions d'euros en actius sota gestió.

El lideratge de CaixaBank Banca Privada es basa en una forma única d'entendre l'assessorament, feta realitat per un equip compromès amb àmplia trajectòria en Banca Privada i especialitzat en assessorament financer. Actualment, l'equip està format per 640 gestors. Així mateix, l'entitat disposa de 52 centres especialitzats de banca privada en tota Espanya, 1 d'ells en la Direcció Territorial de Balears. CaixaBank compta en aquesta direcció territorial amb més de 18 professionals de Banca Privada que donen servei als clients d'aquest segment a les Illes.

 

NOTÍCIES RELACIONADES