Nota de premsa

CaixaBank, Millor Banc a Espanya 2020 i Millor Banc a Europa Occidental 2020 per la revista Global Finance

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Imatge de Jordi Gual i Gonzalo Gortázar en la presentació de resultats 2020 de CaixaBank

• El banc revalida la primera posició en el rànquing espanyol per sisè any consecutiu i és destacat, per segona vegada, entre els millors bancs del continent europeu.

• El jurat ha valorat, entre múltiples factors, el creixement, les quotes de mercat, la solidesa financera i la innovació dels productes i dels serveis de CaixaBank.

• A més, la revista Global Finance ha premiat tres projectes de CaixaBank en els The Innovators 2020 Awards, que reconeixen les entitats líders que impulsen la innovació en el sector financer i bancari.

CaixaBank ha estat escollit Millor Banc a Espanya per sisè any consecutiu i Millor Banc d'Europa Occidental per segona vegada, en els premis que atorga la revista estatunidenca Global Finance.

Els editors de la revista, que han dut a terme àmplies consultes entre analistes, consultors i executius del sector bancari arreu del món per seleccionar les entitats premiades, han triat CaixaBank després de valorar d'entre bancs de 150 països del món múltiples factors com ara el creixement en actius, les quotes de mercat, la solidesa financera, la rendibilitat, les relacions estratègiques, el desenvolupament del nou negoci i la innovació dels productes i dels serveis, entre d'altres.

La revista destaca, entre altres aspectes, les palanques de creixement de CaixaBank, la seva posició de lideratge en la banca comercial a Espanya i Portugal, i la seva aposta ferma per la transformació digital i la innovació, que consoliden CaixaBank com un actor primordial per oferir solucions que permetin pal·liar els efectes econòmics i socials de la crisi del coronavirus.

En aquest sentit, l'entitat ha posat en marxa la iniciativa #AmbTuAraMesQueMai per estar al costat dels seus clients, accionistes, empleats i de la societat en general davant la pandèmia del coronavirus, amb accions com ara l'ampliació de la moratòria hipotecària, l'avançament de les pensions i dels subsidis de desocupació, la condonació de lloguers, la carència de tres mesos en els contractes de rènting o els 25.000 milions en una línia de préstecs preconcedits per a pimes i autònoms, a més de les iniciatives d'acció social com el voluntariat en línia o la campanya d'emergència amb els Bancs d'Aliments, juntament amb la Fundació "la Caixa", entre moltes altres.

Premis a la innovació

A més a més, la revista Global Finance ha destacat tres projectes de CaixaBank en els seus premis The Innovators 2020, que reconeixen les entitats líders que impulsen la innovació en el sector financer i bancari.

El jurat de la revista, conformat pel consell editorial amb el suport dels periodistes de la revista especialitzats en innovació, han destacat CaixaBank amb premis en les categories de Finances Corporatives i Banca Personal, pel seu ús de la biometria, l'impuls del voice banking i la millora contínua dels productes i dels serveis del seu web i de l'aplicació mòbil CaixaBankNow. L’entitat ja estat reconeguda en anteriors ocasions en aquests mateixos premis. L’any passat, van destacar els projectes Smart Money, Broker Now i l’aplicació mòbil d’AgroBank. El 2018 i 2019, va ser escollit com a Banc més innovador d’Europa Occidental.

Global Finance, revista mensual fundada el 1987 amb seu a Nova York, té una difusió de 50.000 exemplars i lectors a 188 països.

Reconeixements internacionals a CaixaBank

Aquests premis de Global Finance donen continuïtat a anys de reconeixements internacionals per a CaixaBank. El 2019, l'entitat va ser escollida Millor Banc a Espanya 2019, Millor Banca Responsable a Europa Occidental 2019 i Millor transformació bancària a Europa Occidental per la revista britànica Euromoney. A més, les publicacions britàniques The Banker i PWM (Grup Financial Times), la van nomenar Millor entitat de Banca Privada a Espanya 2019.

CaixaBank també va rebre múltiples premis en l'àmbit de la innovació digital el 2019. Global Finance la va triar com el Millor Banc digital en banca de particulars a Espanya i a Europa Occidental, i el Banc més innovador d'Europa Occidental en els seus premis The Innovators. Pel que fa al Grup Financial Times, la revista PWM va nomenar CaixaBank com la Millor entitat de Banca Privada del Món per la seva comunicació digital als clients; i els nous caixers amb reconeixement facial de CaixaBank van ser Projecte Tecnològic de l'Any en la categoria «Canals de prestació de servei» dels Tech Projects Awards 2019 de The Banker.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES