Nota de premsa

CaixaBank llança un nou repte que permetrà entrenar de manera virtual amb atletes paralímpics

Nova acció de CaixaBank per a ‘Inconformistes de l’esport’

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Sarai Gascón, protagonista d’un dels tutorials de l’activació de patrocini de CaixaBank.

• En el marc del patrocini amb el Comitè Paralímpic Espanyol, l'entitat financera ha seleccionat a sis atletes paralímpics que mostressin les seves rutines diàries d'entrenament a través de vídeos tutorials online i gratuïts.

• L'objectiu d'aquesta acció és acostar part de les rutines d'aquests esportistes d'elit a tota la població i posar de manifest l'exigència i dificultat que aquests entrenaments comporten al mateix temps que s'expliquen les històries personals de cada esportista i els valors que transmeten.

• Aquesta acció s'emmarca en les múltiples activacions de patrocini impulsades per CaixaBank com a patrocinador principal del Comitè Paralímpic Espanyol.

 

CaixaBank, com a patrocinador principal del Comitè Paralímpic Espanyol, ha desenvolupat una nova activació del seu patrocini per a complir amb el seu principal objectiu en aquest projecte estratègic global denominat ‘Inconformistes de l'Esport’: donar visibilitat als esportistes paralímpics i posar de manifest l'exigència de la seva preparació diària com a atletes d'elit.

Per aquest motiu, CaixaBank ha llançat un nou repte concret: ‘Entrenadors d'Inconformisme’. Dins del seu pla continuat de continguts amb esportistes paralímpics, a través d'aquesta acció l'entitat financera ha arribat a un acord amb sis atletes d'elit per a enregistrar rutines diàries d'entrenament i publicar-les en format tutorial en línia gratuït i obert a tot el públic.

Durant les 6 sessions de vídeo Desirée Vila, Eva Moral, Sarai Gascón, Adiaratou Iglesias, Higinio Rivero i Sergio Ibánez mostren unes rutines diàries d'exercicis associades a uns valors de l'esport al mateix temps que narren les seves històries d'èxit i superació que els han portat a ser dels millors atletes espanyols del moment. L'objectiu d'aquesta acció és trobar un espai on cos i valors s'entrenin al mateix temps.

A través d'aquestes sessions de treball, tots els interessats a perfeccionar els seus entrenaments, millorar la seva salut física i conèixer en profunditat als atletes i les seves històries de superació poden visualitzar els diferents vídeos centrats en treballs específics d'escalfament i resiliència; tors i actitud positiva; cardio hit i motivació; braços i compromís; ABS i superació; i cames i esforç.

Campanyes de difusió i activació com a patrocinador de referència

L’any 2019 CaixaBank va decidir convertir-se en nou patrocinador del Comitè Paralímpic Espanyol amb l'objectiu de vincular-se estratègicament amb aquest segment d'esport i convertir-se en una referència del sector al mateix temps que col·laborava activament per a posicionar mediàticament als esportistes d'elit i vincular els valors que traslladen els diferents atletes de l'equip espanyol amb els de l'entitat.

Per aquest motiu, CaixaBank va presentar la seva primera gran campanya d'activació de patrocini denominada “20 per als 20”, iniciativa que tenia com a objectiu crear, impulsar i difondre 20 reptes per cadascun dels 20 mesos que restaven fins a la cita esportiva de Tòquio 2020. La tipologia d'aquests reptes s'enfocava a comunicar el concepte del patrocini, normalitzar l'esport paralímpic, donar notorietat als esportistes, informar sobre els seus assoliments, implicar la societat i reconèixer la labor dels quals fan possible aquest projecte. Tot això executat amb accions concretes i tangibles que es van comunicar mensualment.

Posteriorment s'han anat desenvolupant accions en la mateixa línia de visibilitat i suport a aquest col·lectiu, acostant la seva activitat al gran públic i conscienciant dels seus assoliments, èxits i treball.

En aquesta ocasió, CaixaBank ha produït 12 continguts multimèdia amb sis esportistes d'elit. Sis d'ells se centren en xerrades motivacionals a través de càpsules de 59 segons. En aquestes càpsules es mostren els valors de l'esport vinculats a les seves històries personals. Els altres sis capítols es concentren en les rutines d'entrenament. En 10 minuts els esportistes mostren el treball diari que es pot repetir per a mantenir-se en forma i comprovar la dificultat del treball que desenvolupen els atletes.

Fruit de tota aquesta labor, CaixaBank s'ha posicionat com a segona companyia més rellevant de l'esport paralímpic a Espanya, després de la Fundación Once, segons el baròmetre de patrocini esportiu elaborat per SPSG Consulting.

Compromís amb la diversitat i la inclusió en l'esport

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb la pràctica esportiva, com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat. 

Per aquest motiu, en 2016 l'entitat va decidir apostar pel patrocini de l'esport paralímpic per a fomentar la inclusió en l'esport i reafirmar el seu compromís amb la diversitat. El primer acord va ser com a patrocinador principal de la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF), amb l'objectiu d'impulsar el bàsquet en cadira de rodes, tant en la modalitat masculina com femenina. Al mateix temps, CaixaBank es va implicar en els campionats d'escola de bàsquet en cadira de rodes per a arribar a totes les franges d'edat de la societat.

Posteriorment, l'any 2019, CaixaBank es va convertir en nou patrocinador del Comitè Paralímpic Espanyol. Mitjançant aquest patrocini, que s'acaba de renovar per al següent cicle paralímpic de París 2024, CaixaBank col·labora activament amb el CPE, a través del programa ADOP, proporcionant beques destinades directament a la preparació dels esportistes paralímpics espanyols.

A través del patrocini amb el CPE, la FEDDF o el patrocini del programa d'esquí paralímpic a Sierra Nevada, l'entitat financera amplia el seu compromís amb l'esport paralímpic complint amb els seus principals objectius, que passen perquè els atletes puguin comptar amb els millors mitjans possibles per a aconseguir els seus èxits esportius i traslladar a la societat els valors que representen. A més, durant aquest temps CaixaBank ha aportat, com a valor afegit a la seva col·laboració, la posada en marxa de campanyes de difusió amb l'objectiu donar a conèixer l'esport paralímpic i els seus esportistes, afavorint un major coneixement de les seves gestes esportives i dels valors que impregnen cadascuna de les seves accions.

 

NOTÍCIES RELACIONADES