Nota de premsa

CaixaBank inicia l'adaptació de les seves targetes i datàfons per elevar el límit de seguretat del PIN de 20 a 50 euros

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Pagament amb targeta

• CaixaBank Pay, la solució de pagament per mòbil de l'entitat desenvolupada en col·laboració amb Samsung Pay, Apple Pay, Garmin Pay i Fitbit Pay, permet fer pagaments amb aquests dispositius sense necessitat de tocar el datàfon del comerç.

• Els clients que tinguin mòbils compatibles poden baixar l'aplicació CaixaBank Pay i incloure les seves targetes per fer compres de manera segura pel mòbil.

• CaixaBank és l'entitat financera líder en pagament digital a Espanya, amb un parc de 17.9 milions de targetes, més d'1,4 milions clients de pagament mòbil i més de 478,000 datàfons.

Després de l'acord d'avui de les entitats financeres membres del sistema espanyol de pagaments amb targeta (STMP), CaixaBank inicia el procés d'adaptació tècnica perquè la mesura d'increment del límit de 20 € a 50 € per introduir el PIN de seguretat en els pagaments pugui posar-se en marxa a partir del 30 de març en les targetes i datàfons de l'entitat.

Així mateix, CaixaBank Pay, la solució de pagament per mòbil de l'entitat desenvolupada en col·laboració amb Samsung Pay, Apple Pay, Garmin Pay i Fitbit Pay, permet fer pagaments amb aquests dispositius sense necessitat de tocar el datàfon del comerç. L'operació pot ser de qualsevol quantitat i l'operació es valida amb tecnologia biomètrica, com l’empremta dactilar o el reconeixement facial. Els clients que tinguin mòbils compatibles poden baixar l'aplicació CaixaBank Pay i en només dos minuts incloure les seves targetes i associar-les al seu dispositiu Samsung Pay, Apple Pay, Garmin Pay i Fitbit Pay per fer les seves compres de manera segura.

L'entitat financera que presideix Jordi Gual i el qual conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar és el banc líder en pagament digital a Espanya, amb un parc de més de 17.9 milions de targetes, una quota de mercat del 23,5% en emissió i del 27.5% en facturació de comerços i més de 478.000 datàfons, tots ells dotats de tecnologia contactless.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES