Nota de premsa

CaixaBank forma els seus accionistes sobre l’operativa en borsa a través del programa Aula

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Enrique Castellanos, director de l'Institut BME

• En la seva aposta per la proximitat i la inclusió financera, l'entitat imparteix per tot el territori jornades de formació financera per als seus accionistes

CaixaBank impartirà aquest any 11 cursos Aula presencials de formació financera per a accionistes per tot el territori espanyol en ciutats com Barcelona, Pamplona, Tenerife, València o Bilbao, entre altres.

Aquestes jornades de formació per a accionistes les impartirà Enrique Castellanos, director de l'Institut BME, i se centraran en la introducció a l'operativa en borsa. Castellanos compartirà amb els accionistes de CaixaBank coneixements bàsics sobre com operar en el mercat borsari i aprofundir tant en els productes existents i les principals operacions financeres, com en els horaris, les regles bàsiques o els tipus d'ordre existents. En el seminari, Castellanos també parlarà sobre els mecanismes que regeixen el comportament de la borsa i dels mercats de valors per poder prendre les decisions d'inversió de forma més fonamentada.

El programa de formació per a accionistes Aula té com a objectiu difondre coneixements relacionats amb els mercats financers i l'economia. Amb el seu llançament el 2010, CaixaBank va ser la primera entitat de l'Ibex 35 a oferir formació als seus accionistes.

Aposta per les noves tecnologies

A més, l'entitat va llançar a finals de l’any 2018 el programa Webinars Aula, per oferir seminaris de formació online als accionistes minoristes. Aquestes sessions virtuals complementen els esdeveniments de formació financera que CaixaBank imparteix de manera periòdica i presencial per tota Espanya.

L'entitat ha consolidat aquest programa gràcies a la seva aposta per les noves tecnologies i ha superat els 12.000 inversors minoristes formats des de 2011.

Trobades corporatives

A més de les sessions formatives Aula, CaixaBank també realitza de manera periòdica Trobades corporatives amb l'objectiu d'estar prop dels seus accionistes, posar a la seva disposició informació actualitzada sobre l'acció i la companyia i donar resposta als seus dubtes i consultes.

Al llarg de 2019, l'entitat presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar ha organitzat un total de 28 Trobades corporatives amb els seus accionistes. CaixaBank ha duplicat les trobades que duu a terme a les principals ciutats espanyoles, on explica i analitza de primera mà als seus inversors minoristes els últims resultats obtinguts i el seu Pla Estratègic 2019-2021.

Gràcies a aquestes sessions, CaixaBank es manté prop dels seus accionistes, posa a la seva disposició informació actualitzada sobre l'acció i la companyia i dona resposta als seus dubtes i consultes. Aquest tipus de programa es fonamenta en els principis de transparència i rigor que sustenten la relació entre la companyia i els accionistes.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES