Nota de premsa

CaixaBank exposarà la Copa del Rey del València CF a la seva seu la setmana que ve

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
CaixaBank exposarà la Copa del Rey del Valencia CF

• CaixaBank exposarà la Copa del Rey conquerida recentment pel club valencianista a la seva seu del carrer Pintor Sorolla número 2 de València durant els dies 9, 10 i 11 de juliol en horari de 10 a 14 i de 16 a 20h perquè els aficionats i aficionades que ho desitgin puguin veure-la i fer-se fotografies.

• L’entitat financera és patrocinadora oficial del València CF des del 2014 i en la seva última renovació, el 2017, va firmar contracte de patrocini fins l’any 2021. A més, CaixaBank està sent també patrocinador principal del club en les diferents accions que s’estan duent a terme amb motiu de l’any del seu centenari.

• L’entitat vol seguir donant suport al club com a mostra de compromís amb l’esport i amb l’afició de l’equip valencià. Són múltiples les accions que CaixaBank i el València CF han desenvolupat al llarg de totes aquestes temporades, encara amb més intensitat en aquest exercici tan especial en què el club celebra tan important efemèride.

CaixaBank i el València CF exposaran durant els dies 9, 10 i 11 de juliol la Copa del Rey conquerida recentment pel CLUB a la seu de l’entitat financera situada al carrer Pintor Sorolla número 2 de València. Els aficionats que ho desitgin podran contemplar i fer-se fotografies amb la Copa en horari de 10 a 14 i de 16 a 20h.

L’entitat financera, patrocinadora oficial del València CF des de l’any 2014 vol celebrar amb el club la conquesta de la Copa del Rey 2019 en un any tan especial com el del seu centenari, any en què CaixaBank s’està bolcant molt intensament amb el València CF, ja que està sent un dels principals patrocinadors en les diferents activitats que s’estan duent a terme amb motiu de tan important efemèride.

Entre altres iniciatives, CaixaBank ha estat el partner exclusiu del Libro Oficial del Centenario de València CF, una obra essencial i única per a tots els valencianistes, que recull l’apassionant història del club blanquinegre.

El director territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, Xicu Costa, ha explicat que “amb aquesta nova acció la nostra entitat vol seguir mostrant el seu suport i compromís amb l’esport, i celebrar aquest important assoliment del València FC en aquest any tan especial, tant amb el club com amb la seva afició”.

Per la seva banda, el president del València CF, Anil Murthy, s’ha mostrat satisfet amb la nova iniciativa de l’entitat financera i ha assenyalat que “estem realment encantats de seguir comptant amb el suport d’una entitat bancària seriosa i de reconegut prestigi com és CaixaBank. El seu compromís amb nosaltres és màxim i així ens ho estan demostrant durant tots aquests anys”.

CaixaBank, el banc dels clubs de futbol

CaixaBank va impulsar el 2011 una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels clubs de futbol a Espanya. En l’actualitat, l’entitat financera patrocina a 16 equips de Primera Divisió i a 15 de Segona Divisió, copant tota la geografia espanyola.

A través d’aquesta acció, CaixaBank avança en la generació de negoci en oferir experiències i avantatges exclusius als seus clients en cada territori d’influència de l’entitat. L’objectiu d’aquesta estratègia se centra en incrementar la notorietat de marca, captar i fidelitzar els clients en un entorn cada vegada més competitiu i en aprofitar noves oportunitats comercials mitjançant el patrocini dels clubs de futbol.

Des de l’inici del programa, CaixaBank ha comercialitzat 200.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 25.000 nòmines i ha finançat 50.000 abonaments.

CaixaBank, grup financer líder en banca minorista a Espanya

CaixaBank és el grup financer líder en banca minorista a Espanya, amb 15,6 milions de clients; la xarxa comercial més important de la península, amb més de 5.000 oficines; i el lideratge en innovació, amb la major base de clients digitals d’Espanya (6,1 milions).

L’entitat desenvolupa un model de banca universal socialment responsable i és considerada per Merco com a primera del sector financer espanyol en responsabilitat empresarial i govern corporatiu. Així mateix, el 2019, CaixaBank ha estat elegit com a Millor Banc a Espanya i Millor Banc a Europa Occidental per la revista nord-americana Global Finance. És també Banc de l’Any a Espanya 2018 per la revista The Banker.

 

NOTÍCIES RELACIONADES