Nota de premsa

CaixaBank celebra el centenari de la seva presència a Arenys de Mar

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Homenatge als clients més antics de l'oficina

• CaixaBank ho va celebrar ahir dimecres amb un acte institucional a la sala polivalent del Centre Cultural Calisay, que ha comptat amb la presència del director territorial a Catalunya de CaixaBank, Josep Maria Gonzàlez, i l’alcalde d’Arenys de Mar, Estanis Fors.

• Cent anys després d’obrir portes, l’oficina s’ha transformat en una oficina de nou model i ara s’anomena Store Arenys de Mar.

• En l’actualitat, CaixaBank disposa de 29 punts d’atenció a la comarca del Maresme.

CaixaBank ha celebrat enguany el centenari de la seva presència al municipi d’Arenys de Mar.  L’oficina Store Arenys de Mar, ubicada a la rambla Bisbe Pol, 54, es va inaugurar el segle passat, el 24 de maig del 1923 i va obrir les seves portes al públic l’endemà divendres.

Amb l’objectiu de commemorar el centenari amb clients i institucions, CaixaBank ha organitzat un acte institucional al Centre Cultural Calisay, que es va celebrar ahir i que ha comptat amb l’assistència del director territorial de Catalunya de CaixaBank, Josep Maria Gonzàlez, i l’alcalde d’Arenys de Mar, Estanis Fors. 

En la seva intervenció, el director territorial de Catalunya de CaixaBank ha reiterat “el compromís de l’entitat amb Arenys de Mar durant aquests cent anys”. Gonzàlez ha destacat la manera diferent de fer banca de CaixaBank des dels seus orígens, “una banca amb visió de permanència, vocació de servei, voluntat d’inclusió, i amb esperit de professionalitat i excel·lència”.

Gonzàlez ha agraït la confiança dels clients i ha assegurat que “continuarem treballant amb constància, discreció i il·lusió al servei dels nostres clients i d’Arenys de Mar, contribuint al seu desenvolupament econòmic, social i cultural amb un compromís ja centenari, que estem convençuts que continuarà, almenys, cent anys més”.

Durant  l’acte també s’ha realitzat un homenatge als clients més antics de l’entitat a Arenys de Mar. Els assistents a aquest acte commemoratiu han pogut gaudir amb l’actuació del grup Orquestrina Synerenca.

CaixaBank, present a la comarca des del 1922

L’oficina d’Arenys de Mar va ser l’oficina número 29 de la Caixa de Pensions i la segona a la comarca del Maresme, i des de la seva inauguració sempre ha donat servei a la població meresmenca en la mateixa ubicació.

Cent anys després de l’obertura del primer punt d’atenció, CaixaBank disposa avui a la comarca del Maresme de 29 oficines, on treballen 236 empleats que donen servei a més de 129.000 clients.

L’entitat aconsegueix una presència geogràfica diversificada, amb la xarxa d’oficines més extensa i especialitzada del sector, i manté la proximitat al territori i la inclusió financera que CaixaBank sempre ha demostrat. L’entitat té presència al 98% de les poblacions amb més de 2.000 habitants.

Cent anys després de la seva obertura, CaixaBank va reformar l’oficina d’Arenys de Mar, per reforçar el seu posicionament al municipi.

 La nova oficina eliminà les barreres físiques i potencià la proximitat amb l’objectiu de millorar la transparència en la relació entre el client i l’empleat.

L’oficina d’Arenys de Mar, situada a la rambla Bisbe Pol, 54, compta amb 11 empleats i gestiona més de  13.000 clients. A més, l’oficina disposa de sis caixers automàtics que incorporen les últimes tecnologies disponibles, com la lectura contactless de targetes, mòbils i dispositius wearable compatibles, el reconeixement automàtic de bitllets o l’ús d’unitats recicladores de bitllets.

La Fundació ”la Caixa” i CaixaBank renoven el seu compromís social a Arenys de Mar

La Fundació ”la Caixa” i CaixaBank han mantingut durant els darrers cent anys el seu compromís amb Arenys de Mar i el Maresme; compromís educatiu, mediambiental, de la salut i cultural.

La lluita contra la pobresa i l’exclusió és actualment una línia d’actuació prioritària per a la Fundació ”la Caixa”. L’objectiu és donar resposta a les necessitats socials més urgents. A Arenys de Mar això es concreta amb el suport a Càritas Parroquial, col·laborant amb el seu programa d’ajudes d’aliments per a famílies en risc d’exclusió social, i també donant suport al menjador social de la Fraternitat Caputxina.

En l’àmbit de la comarca del Maresme, la Fundació ”la Caixa”, a través de CaixaBank, col·labora amb altres programes de suport a la infància com ara les beques menjador i altres beques infantils destinades al pagament d’activitats extraescolars, de reforç socioeducatiu o colònies per als infants.

En el camp de la integració social i laboral destaquem la col·laboració amb l’Associació de Discapacitats de l’Alt Maresme, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional i el suport a l’Associació Les Casetes de Canet de Mar, donant suport a programes d’oci pels nois i noies de la residència.

El suport a les persones grans ha estat una altra línia d’actuació destacada, donant suport a diversos ajuntaments i entitats en els tradicionals homenatges a la vellesa. Exemple d’això és la col·laboració amb l’Associació de la Gent Gran de Calella per organitzar unes olimpíades i a Tordera, col·laborant a l’adequació de la sala destinada a la gimnàstica dels seus associats.