Nota de premsa

CaixaBank avança el pagament de les pensions i activa un pla per evitar cues en les oficines

El pla especial d'atenció als pensionistes és un servei exclusiu per als clients de l'entitat, que es posa en marxa per primera vegada a Espanya

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Oficina de CaixaBank

• Els 1,8 milions de clients amb la seva pensió domiciliada a l'entitat podran disposar del seu abonament des d'avui mateix perquè ja està ingressat, sense necessitat d'esperar al dia 25, data habitual de pagament a CaixaBank.

• L'entitat contactarà amb les persones amb pensió domiciliada per concertar cita prèvia en cas que necessitin desplaçar-se a les oficines i per resoldre els seus dubtes sobre l'ús de targetes i dels serveis de banca online.

• L'objectiu és contribuir a protegir al col•lectiu de majors de 65 anys, ajudar a complir les recomanacions de les autoritats en matèria de mobilitat i de salut, i afavorir l'aplicació de les mesures de prevenció en la xarxa comercial.

• CaixaBank és líder en el segment sènior, amb 2,7 milions de clients majors de 65 anys i una quota de mercat del 30%.

CaixaBank, presidida per Jordi Gual i de la qual és conseller delegat Gonzalo Gortázar, ha decidit avançar el cobrament de la pensió de la Seguretat Social a aquest divendres 20 de març i posar en marxa un sistema especial d'informació i organització de cites prèvies per als clients majors de 65 anys que vulguin percebre en efectiu la seva pensió, així com fer reintegraments durant els propers dies. La iniciativa estarà activa des d'avui mateix, per la qual cosa els clients poden disposar de la seva pensió perquè ja està ingressada.

Aquest pla especial d'atenció als pensionistes pretén fer compatible oferir un millor servei i evitar cues en les oficines per protegir la salut d'aquest col·lectiu. L'objectiu d'aquesta mesura, inèdita en el sector financer espanyol i exclusiva per als 1,8 milions de clients amb la seva pensió domiciliada a CaixaBank, és contribuir a la protecció del col·lectiu sènior i facilitar que l'organització dels equips de treball i l'aplicació de les mesures de prevenció del coronavirus en la xarxa comercial sigui més eficaç.

D'aquesta manera, des d'avui divendres dia 20 (cinc dies abans de la data habitual de cobrament, els dies 25 de cada mes), l'entitat contactarà amb els clients que habitualment reintegren la seva pensió en efectiu. L'entitat els hi explicarà les diferents possibilitats que tenen i que els permeten evitar els desplaçaments que no siguin estrictament necessaris, en compliment de les recomanacions indicades per les autoritats.

En aquest sentit, se'ls resoldran els possibles dubtes sobre l'ús de les targetes per fer pagaments i cobraments i sobre el servei de banca online CaixaBankNow, disponible a través de web i mòbil. En cas que el client desitgi acudir a l'oficina per fer el reintegrament, se li concertarà cita prèvia amb l'objectiu de reduir el màxim temps possible la seva estada fora del domicili i evitar que es generin aglomeracions.

Els clients que desitgin més informació sobre aquesta mesura també poden contactar amb el seu gestor personal per telèfon o a través del servei “El Mur”, dins CaixaBankNow.

Lideratge en clients sènior

CaixaBank és líder en el col·lectiu sènior amb una penetració del 30% del mercat. Té 2,7 milions de clients majors de 65 anys i 1,8 milions de pensions domiciliades.

L’entitat té presència en el 100% de les ciutats amb més de 10.000 habitants, el 94% d'aquells municipis

 

NOTÍCIES RELACIONADES