Nota de premsa

Autismo Orense rep una aportació del Grup Pérez Rumbao, Fundació “la Caixa”, CaixaBank i CaixaBank Payments & Consumer per reforçar la seva activitat solidària a Orense

En el marc de “Fórmula Solidària”, una iniciativa de CaixaBank i de CaixaBank Payments & Consumer per canalitzar el suport econòmic de la Fundació “la Caixa” i d'empreses o particulars sensibles davant les dificultats dels més vulnerables

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Acte de lliurament de “Fòrmula Solidària”

• L’associació disposarà d’una ajuda de 4.200 euros per mantenir la seva activitat i fer front a l'increment de la demanda.


El Grup Pérez Rumbao i la Fundació “la Caixa”, en col·laboració amb CaixaBank i CaixaBank Payments & Consumer, han contribuït amb un total de 4.200 euros a Autismo Orense destinats al manteniment de la seva activitat.

Aquesta iniciativa s'emmarca en el programa “Fórmula Solidària”, una programa de CaixaBank, que suma fons de la Fundació “la Caixa” i aportacions d'empreses -com el grup Pérez Rumbao- i particulars amb l'objectiu d'ajudar al fet que les entitats socials disposin de recursos per desenvolupar la seva labor en benefici de les persones i col·lectius més necessitats.

A l'acte de lliurament, que ha tingut lloc a les instal·lacions del Grup Pérez Rumbao han assistit Ramón Seijas i Javier Vela del Grup Pérez Rumbao; José Angel Revaldería, director d'empreses de CaixaBank a Orense; José Manuel Martínez, gestor comercial de la zona Nord i representants de Proxecto Home Galícia i d'Autismo Orense.

Ramón Seijas, per part del Grup Pérez Rumbao, destaca que en aquest moment les empreses hem de fer un pas endavant i en la mesura de les nostres possibilitats, ajudar on la societat ho necessita, reforçant la nostra Política de Responsabilitat Social Corporativa en donacions pels més necessitats.

Per la seva part Revaldería va valorar el ferm compromís solidari del grup Pérez Rumbao. “No sols per aquesta aliança solidària amb la Fundació “la Caixa” i CaixaBank, que compleix tres anys i ha crescut exercici rere exercici”, va apuntar, “sinó també per altres ajudes recents que l'empresa ha concedit per pal·liar l'impacte social provocat pel coronovirus”. 

Sobre Pérez Rumbao

Pérez Rumbao és un grup empresarial que és present a la Comunitat Autònoma des de fa gairebé un segle: ha anat evolucionant i creixent fins a convertir-se en un dels més importants grups del sector de l'automoció, tant a nivell de turismes, representant a 16 marques, com de vehicles industrials (IVECO, MAN i VOLVO), la fabricació de carrosseries per al transport de passatgers (UNVI) i la distribució de productes petrolífers.

Per la companyia passen anualment més de 100.000 clients per requerir serveis de compra de vehicles, manteniment i reparació d'avaries als seus 42 centres de treball. Pérez Rumbao compta amb 1.300 empleats.

L'Acció Social, un dels pilars del Pla de RSC de CaixaBank 

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seva labor social, detectant necessitats d'entitats socials locals i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El 2019, el 92% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social. 

La col·laboració entre ambdues institucions fa possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries puguin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes. D'aquesta manera, cada any, més de 10.000 projectes reben, en conjunt, prop de 45 milions d'euros de la Fundació “la Caixa” a favor de més de 8.000 entitats socials de tot el país. Es tracta, majoritàriament, de projectes que aporten solucions en l'àmbit de la malaltia, la discapacitat, l'exclusió social, la pobresa infantil, els majors i l'envelliment. Des de l'inici de la crisi de la COVID19, Fundació “la Caixa” ha destinat, a través de CaixaBank, 9,6 milions d'euros a 1.700 projectes relacionats amb el proveïment d'aliments, material sanitari i emergències per donar resposta a les persones vulnerables més afectades per la pandèmia. 

Sobre CaixaBank Payments & Consumer 

CaixaBank Payments & Consumer, filial 100% de CaixaBank, és l'entitat líder en finançament al consum i mitjans de pagament a Espanya. 

La companyia, amb més de 15 milions de clients entre Espanya i Portugal, un crèdit viu de prop de 8.100 milions d'euros i un parc de 18,4 milions de targetes, treballa per accelerar la transformació digital i les capacitats tecnològiques del grup. Així mateix, l’entitat impulsa l'acció social en tots els seus àmbits d'actuació, en col·laboració són les seves empreses clients 

Sobre Autismo Ourense 

Autismo Ourense té l’objectiu de promoure la qualitat de vida de les persones amb Trastorns de l'Espectre de l'Autisme (TEA) i de les seves famílies al llarg del cicle vital.

 

NOTÍCIES RELACIONADES