Aula

Què és Aula?

Aula és el programa de formació sobre economia i finances per als accionistes de CaixaBank. Apostem per la formació financera a través de cursos presencials, seminaris online (webinars) i materials per a la formació a distància.

Amb el seu llançament el 2010, CaixaBank va ser la primera entitat de l'IBEX 35 a oferir formació financera als seus accionistes. Fins a la data més de 10.000 accionistes ja han participat en les sessions presencials i online del programa.

Per a aquest any 2019 tenim planificats 15 cursos presencials a les principals ciutats del territori espanyol i més de 15 webinars. Aquests seminaris online impulsen CaixaBank com a referent en formació financera per a accionistes del selectiu espanyol.

Amb la nova oferta de Webinars Aula, l'entitat torna a ser pionera a oferir formació als seus accionistes. Aquesta vegada, a través dels canals digitals propis de la banca del futur de la qual CaixaBank vol ser líder. Per això, per als propers exercicis, augmentarem la seva oferta tant en nombre com en temàtiques.

Conegui més sobre el programa Aula a través del vídeo següent: