Nota de premsa

Vueling i CaixaBank presenten la seva nova targeta de fidelització

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Juan Gandarias, conseller delegat de CaixaBank Payments & Consumer, i Marco Sansavini, President de Vueling han segellat l’acord

• La targeta Vueling Visa, presentada en exclusiva amb CaixaBank, permetrà als usuaris acumular Avios a través de totes les seves compres i també obtenir beneficis en futurs desplaçaments, com l'embarcament prioritari o més flexibilitat a l'hora de canviar un vol.

• A través de la seva filial CaixaBank Payments & Consumer, CaixaBank és líder del sector a Espanya amb un parc de 31,2 milions de targetes comercialitzades.

• Visa posa a disposició la xarxa VisaNet, que garantirà als clients que utilitzin aquesta nova targeta de fidelització realitzar pagaments àgils i assegurances en qualsevol moment i lloc.

Vueling, companyia pertanyent a IAG, i CaixaBank, a través de la seva filial CaixaBank Payments & Consumer, han presentat avui la nova targeta Vueling Visa. Aquesta nova targeta de fidelització permetrà als usuaris de l'aerolínia acumular Avios amb cadascuna de les seves compres i, al mateix temps, obtenir avantatges directes en futurs desplaçaments, ja sigui a través d'embarcaments prioritaris, taulells exclusius de facturació, fast track o més flexibilitat a l'hora de canviar un vol.

La nova targeta té com a principal objectiu la fidelització d'un client per ús freqüent en compres. Tot això associat al club d'avantatges i descomptes de Vueling Club, que compta amb més de 4 milions d'usuaris. Per això, la Vueling Visa comercialitzada per CaixaBank i Vueling ofereix serveis de fraccionament de pagament i finançament de compres característics de les targetes de crèdit. D'aquesta manera, el client pot fraccionar o ajornar el pagament de les seves compres i, al mateix temps, controlar les seves despeses. Aquesta targeta està integrada a les diferents solucions tecnològiques i canals de l'entitat financera com CaixaBankNow, xPays, entre altres.

Visa, per la seva part, posa a la disposició de CaixaBank i Vueling la xarxa VisaNet, que garantirà als clients que utilitzin aquesta nova targeta de fidelització realitzar pagaments àgils i assegurances en qualsevol moment i lloc.

Targetes adaptades a les necessitats de cada usuari

La nova targeta compta amb dos nivells: Vueling Visa (clàssica) i Vueling UP! Visa (premium). Totes dues modalitats són gratuïtes el primer any. A partir del segon any, al nivell bàsic, la targeta té un cost de 45 euros anuals.

Com a contraprestacions, els clients podran rebre fins a 4.500 Avios de benvinguda, 1 Avios per cada 2 euros gastats amb la targeta i 4 Avios per cada euro gastat a Vueling, segons el tipus de tarifa triada. A més, els usuaris tindran com a beneficis la possibilitat d'embarcament prioritari, canvis en la reserva el mateix dia del vol i un call center dedicat en exclusiva.

Al nivell Premium, amb un cost anual de 90 euros a partir del segon any, els clients podran rebre fins a 9.000 Avios de benvinguda, 1 Avios cada 2 euros gastats amb la targeta i 8 Avios per cada euro gastat a Vueling, també segons el tipus de tarifa triada pel client. A més dels beneficis del nivell bàsic, amb aquesta modalitat de targeta se sumen el check-in prioritari i fast track a l'hora de volar.

Entitat pionera en la fabricació de targetes amb materials sostenibles

Aquesta nova targeta de fidelització, llançada conjuntament amb Vueling i la contractació de la qual es pot fer de forma digital, se suma al conjunt de targetes emeses per CaixaBank, que des d'aquest mateix any es fan exclusivament amb materials reciclats i biodegradables. D'aquesta manera, CaixaBank culmina un procés que va iniciar el 2019, amb la introducció, per primera vegada a Espanya, de targetes fabricades amb materials sostenibles.

El 2019, CaixaBank va passar a comercialitzar totes les targetes regal de l'entitat (unes 150.000 unitats a l'any) amb un material biodegradable (àcid polilàctic, procedent de midó de blat de moro). A l'agost del 2020, CaixaBank va llançar la targeta Visa & Pay reciclada, la primera targeta comercialitzada a Espanya el suport de la qual està fabricat amb material 100% reciclat (en aquest cas, PVC-R). En l'actualitat, ja són 125.000 les Visa & Pay reciclades en circulació.

La decisió de CaixaBank de passar a emetre tota la seva gamma de targetes amb materials més sostenibles contribuirà a reduir la petjada de carboni. Segons dades tècniques, en la producció d'una targeta de PVC-R es consumeix un 45% menys d'aigua i s'emet 15% menys de CO2 que en el mateix procés realitzat amb una targeta de plàstic.

Sobre Vueling 

La companyia manté la seva prioritat de garantir la màxima protecció i la salut tant dels seus passatgers com dels empleats. En aquesta línia, implementa els estrictes protocols de neteja i desinfecció —tant en els aeroports en els quals opera com en les seves aeronaus— seguint totes les mesures d'higiene i seguretat sanitària recomanades per l'Agència Europea de Seguretat Aèria (EASA), com l'ús obligatori de la mascareta quirúrgica en tot el procés del vol. Els avions de Vueling estan dotats de filtres d'aire HEPA que renoven l'aire cada tres minuts. A més, Vueling continua mantenint una política de flexibilitat que ajudi a afavorir la presa de decisions dels seus clients i aconsella a tots els clients utilitzar la seva eina digital en web i aplicació mòbil, on es facilita la informació actualitzada dels documents necessaris per viatjar a cada destí.

Sobre CaixaBank Payments & Consumer

CaixaBank Payments & Consumer, filial 100% de CaixaBank, és l'entitat líder en finançament al consum i mitjans de pagament a Espanya.

La companyia, presidida per Juan Antonio Alcaraz, director general de CaixaBank, i el conseller delegat del qual és Juan Gandarias, gestiona un crèdit viu de més de 8.500 milions d'euros i és l'entitat líder en pagament amb targeta, amb un parc de 31,2 milions d'unitats comercialitzades i una quota per facturació del 33,6% en compres i del 37,5% a través dels TPV en els comerços.

La missió de la companyia se centra en desenvolupar solucions per oferir la millor experiència de pagament i facilitar el finançament de les il·lusions i projectes dels clients, de manera senzilla, àgil i responsable, a través de canals propis i acords amb grans distribuïdors comercials.

CaixaBank Payments & Consumer, amb vocació internacional que compta amb més de 22,5 milions de clients entre Espanya i Portugal, també treballa per accelerar la transformació digital i les capacitats tecnològiques de la companyia.

Sobre Visa Inc.

Visa Inc (NYSE:V) és la companyia líder mundial en pagaments digitals. La seva  missió és connectar el món a través de la xarxa de pagaments més innovadora, fiable i segura, permetent als individus, empreses i economies prosperar. La seva xarxa de processament global, VisaNet, permet realitzar pagaments de manera segura i fiable a través de tot el món, i és capaç de gestionar més de 65.000 missatges de transaccions per segon.

El focus continu de la companyia en la innovació és un catalitzador per al ràpid creixement del comerç connectat en qualsevol dispositiu, i el motor darrere del somni d'un futur sense efectiu per a tothom, en qualsevol lloc. A mesura que el món evoluciona de l'analògic al digital, Visa està adaptant la seva marca, productes, equip, xarxa i escala per redefinir el futur del comerç. Per a més informació, visiti www.visa.es, @Visa_ÉS i, el blog Visa.

 

NOTÍCIES RELACIONADES