Nota de premsa

Ona Carbonell es submergeix a la vida de cinc llegendes de l’esport espanyol a ‘Sincronizadas’

Sèrie produïda per CaixaBank

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
CaixaBank produeix la sèrie ‘Sincronitzades’, on l’Ona Carbonell entrevista a cinc esportistes d’èlit com Lydia Valentín, Eva Moral, Laia Palau, Maica García i Mapi León

• Què tenen en comú Laia Palau i Lydia Valentín? En què es diferencia el tipus d'entrenament que realitza una futbolista professional i el d'una subcampiona olímpica de waterpolo? DMAX estrena ‘Sincronizadas’, una nova sèrie de la mà de CaixaBank, conduïda per Ona Carbonell en la que l'estrella espanyola de natació sincronitzada i capitana de l'equip de natació sincronitzada espanyola comparteix un dia sencer amb altres llegendes de l'esport espanyol com Lydia Valentín, Mapi León, Maica García o Eva Moral.

• Laia Palau, capitana de la Selecció espanyola de bàsquet des del 2014 amb més internacionalitats de la història, protagonitza el primer episodi d'aquesta sèrie de cinc lliuraments ideada per McCann Teammates i produïda per CaixaBank, en el seu històric compromís de suport a l'esport femení, s'emet a DMAX entre el dilluns 12 i el divendres 16 de juliol a les 14.20 hores.

Habituals a cada podi a nivell internacional, l'esport espanyol compta a les seves files amb una selecció de dones que són tot un exemple dins i fora de la competició. Encarnen i inculquen a la perfecció els valors de l'esport i la cultura de l'esforç per aconseguir l'èxit en cadascun dels seus camps. Són les millors en lo seu i el públic podrà conèixer el seu dia a dia més a fons a ‘Sincronizadas’, una nova sèrie presentada per Ona Carbonell que s'estrena a DMAX del dilluns 12 al divendres 16 de juliol a partir de les 14:20h.

Al llarg de cinc episodis, aquesta producció de CaixaBank que emet el canal de Veo TV permet al públic conèixer de primera mà la preparació, les experiències, els objectius, la companyonia, la superació, el sacrifici i els moments que van marcar les carreres de cinc llegendes de l'esport espanyol, en línia amb els objectius de patrocini de l'entitat financera i la seva aposta per l'esport femení. Lydia Valentín, Eva Moral, Laia Palau, Maica García i Mapi León són les cinc protagonistes de ‘Sincronizadas’, un nou programa on la doble medallista olímpica Ona Carbonell comparteix un dia sencer amb cadascuna d'aquestes esportistes d'elit, quatre atletes olímpiques i una campiona de Champions League femenina. 

UN ELENC REPLET DE CAMPIONES

Ona Carbonell, una de les grans figures de l'esport espanyol, és la capitana de l'equip espanyol de natació sincronitzada. Doble medallista olímpica, campiona d'Europa i campiona del Món, Ona compartirà amb les cinc protagonistes de ‘Sincronizadas’ moments entre bastidors del dia a dia de l'esport d'elit i la necessitat per aconseguir la igualtat a l'esport i que la visibilitat sigui total. Acostumada a executar coreografies sota l'aigua, Ona Carbonell pren el timó del programa com a conductora per conèixer millor a les grans esportistes que representen a Espanya a nivell internacional

Laia Palau: Capitana de la Selección Española de bàsquet des del 2014 i jugadora espanyola amb més quantitat d'internacionalitats, Laia és la primera de les protagonistes de ‘Sincronizadas’. Militant de l’Uni Girona, Laia Palau compta en el seu palmarès amb dotze medalles entre Campionats d'Europa, Mundials i Jocs Olímpics. Or en els europeus del 2017 i 2019 o plata a Rio 2016 són només alguns dels últims grans assoliments de Laia Palau.

Lydia Valentín: Or a Londres 2012, bicampiona del món, tetracampiona d'Europa i Medalla d'Or de la Real Orden del Mérito Deportivo al 2016, Lydia optarà a la seva quarta medalla olímpica als Jocs Olímpics de Tòquio 2020 d'enguany. Icona de l'esport espanyol, Lydia encarna els valors de l'esport i el sacrifici que s'amaga darrera dels grans assoliments esportius a nivell mundial.

Eva Moral: La triatleta que marcarà un abans i un després a Tòquio. Amb 35 anys, Eva és un gran referent pel que fa a la lluita i superació al món de l'esport paralímpic. Una nova protagonista de ‘Sincronizadas’ que compartirà amb l'audiència una història de les que marquen i identifiquen a les grans llegendes de l'esport. El 2013, durant una marxa cicloturista, l’Eva va patir un accident que va canviar la seva vida. Malgrat les seqüeles físiques amb les quals ha de conviure des de llavors, l’Eva mai es va rendir i va continuar lluitant per practicar la seva passió. La cerca dels seus impossibles l’ ha portat a ser campiona d'Europa de triatló Paralímpic, en una ocasió, i subcampiona, en dues ocasions. Tòquio és el seu següent objectiu.

Mapi León: Defensa del FC Barcelona amb el ‘4’ a l'esquena, Mapi a més de ser un pilar fonamental de l'equip és també internació absoluta des del 2016. Entre els seus grans assoliments destaquen tres Lligues, quatre Copes de la Reina, Campiona de la Supercopa d'Espanya i Campiona de la Lliga de Campions femenina. A ‘Sincronizadas’ Mapi León compartirà les seves vivències des de la companyonia i la rivalitat que existeix a un esport com el futbol.

Maica García: L'aigua i el waterpolo són les seves passions. Maica García és la cinquena protagonista de ‘Sincronizadas’, on l'audiència de DMAX podrà conèixer en paraules de la pròpia Maica la pressió i l'esforç que l'han acompanyat durant tots els seus anys de carrera. Multitud de reptes i somnis són els que ha complert la Maica com a professional, aconseguint ser campiona d'Europa, campiona del Món i subcampiona Olímpica dins del seu extens palmarès.

La vinculació històrica de CaixaBank amb l'esport

CaixaBank és una de les empreses pioneres en el patrocini esportiu a Espanya, amb gairebé 30 anys d'experiència. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic a tot el territori on té activitat, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat. L'entitat és present a quatre segments com són el futbol, bàsquet, running i esport adaptat.

A través de la major xarxa d'oficines del sector repartida per tot el país, CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori i compta amb una vocació d'entitat pròxima amb el client, que es tradueix en patrocinis estatals, regionals i locals com a estratègia adequada per generar notorietat a cada zona d'influència.

Per aquest motiu, actualment CaixaBank és el banc dels clubs de futbol a Espanya, ja que patrocina al 80% dels equips de futbol masculí professional i la meitat dels clubs femenins. A més, l'entitat financera és soci patrocinador de la Federación Española de Baloncesto i patrocinador oficial de la Selecció Espanyola, tant femenina com masculina en totes les seves categories. En running, CaixaBank és present a les principals carreres populars del país i compta amb un equip propi de #runnersCaixaBank, format per empleats entre els quals fomenta hàbits de vida saludable. A més, el banc és patrocinador oficial del Comitè Paralímpic Espanyol, a través del que ajuda a tots els atletes paralímpics a competir via el programa ADOP, així com patrocinador de la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física.

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES