Nota de premsa

Inés Juste guanya la primera edició del “Premi Dona Empresària” de CaixaBank

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
La presidenta del Grup Juste, Inés Juste

• Aquests guardons són una mostra del suport de CaixaBank a aquelles iniciatives que contribueixen a avançar en la igualtat de gènere.

• La guanyadora representarà a Espanya als IWEC Awards, que se celebraran a Seattle el pròxim 14 de novembre.

La presidenta del Grupo Juste, Inés Juste, ha estat la primera guanyadora del “Premi Dona Empresària”, una iniciativa impulsada per CaixaBank, per identificar, reconèixer i premiar a les dones empresàries líders amb una reconeguda trajectòria professional a Espanya. Aquests guardons neixen en el marc del desè aniversari de la conferència International Women’s Entrepreneurial Challenge (IWEC), una xarxa mundial de dones empresàries, propietàries de les seves companyies, i que cooperen de forma global amb l'objectiu d'ajudar a crear i distribuir la riquesa en el món empresarial.

Després d'analitzar les candidatures presentades per les catorze direccions territorials de CaixaBank, el Jurat ha premiat a Juste pel seu acompliment i constància a convertir el Grupo Juste en un referent del sector químic i farmacèutic espanyol.

Inés Juste (Madrid, 1974) va assumir la presidència del grup farmacèutic el 2011 i va dur a terme amb èxit un procés profund de reorganització corporativa i de negoci, així com de la seva estructura financera. Actualment, aquest grup farmacèutic de capital familiar, fundat el 1922 i que exporta el 98% de la seva producció, s'ha convertit en referent mundial en la fabricació de contrastos per a proves radiològiques i és present a la Unió Europea, els Estats Units, Canadà, Amèrica Central i del Sud, l’Índia i Orient Mitjà.

A finals de novembre, Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank, es reunirà amb la guanyadora d'aquesta primera edició del “Premi Dona Empresària” i amb les finalistes de la fase territorial.

Representant espanyola als IWEC Awards 2017

Inés Juste serà una de les dues representants espanyoles als IWEC Awards 2017, juntament amb altres 40 empresàries procedents de 20 països. L'acte de lliurament d'aquests guardons internacionals se celebrarà a la seu de Microsoft a Seattle (Estats Units), el pròxim 14 de novembre, dins de la desena conferència International Women’s Entrepreneurial Challenge (IWEC), una xarxa global de dones empresàries líders de tot el món.

Els IWEC Awards pretenen incrementar la visibilitat, credibilitat i responsabilitat de la dona empresària perquè puguin formar part important i decisiva en el desenvolupament de l'economia global del segle XXI. Els premis són una iniciativa de la Cambra de Comerç de Barcelona que, amb el suport de CaixaBank, es va posar en marxa el 2007, en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Manhattan i la FICCI/FLO (Confederació de Cambres de Comerç i Indústria de l'Índia) i que, a més, compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Ciutat del Cap a Sud-àfrica i del Departament d'Estat dels Estats Units.

 

NOTÍCIES RELACIONADES